Μπάχαλο μετά το νέο αίτημα του Παναθηναϊκού για κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Μπάχαλο μετά το νέο αίτημα του Παναθηναϊκού για κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Οι Πράσινοι έχουν καταθέσει αίτημα για ανάκληση της ποινής μιας αγωνιστικής που τους έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στο περσινό ματς με τον Εθνικό και ζητούν να γίνει κανονικά με κόσμο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά κόπων και βασάνων ξεκινάει η νέα Volleyleague, με τον Ηρακλή Χαλκίδας λίγες ημέρες πριν το πρώτο σερβίς να αποχωρεί και να δημιουργεί… μπάχαλο! Η απόσυρση της ομάδας της Εύβοιας είχε ως αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, την επόμενη Δευτέρα (22/10) το Τριφύλλι θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες στο κλειστό της Κυψέλης, ένα παιχνίδι που κανονικά ήταν να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς οι Πράσινοι την περσινή σεζόν είχαν τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί τους στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εθνικό.

Βάσει, λοιπόν, της κλήρωσης, το παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να εκτίσουν την ποινή τους οι Πράσινοι είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο, έχει καταθέσει νέα αίτηση ανάκλησης της ποινής και ζητάει το ματς να γίνει κανονικά με κόσμο. Η πρωταρχική υπόθεση, όμως, έχει δικαστεί και έχει βγει και η σχετική απόφαση, για την οποία οι  άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν κατάθεσαν έγκαιρα έφεση και ως εκ τούτου έχασαν αυτό το δικαίωμα. Το θέμα ουσιαστικά έχει κριθεί από το  δικαιοδοτικό όργανο, με το Τριφύλλι να έρχεται εκπρόθεσμα και να ζητάει την παρουσία κόσμου, τη στιγμή που η ΕΣΑΠ έχει χαρακτηρίσει το παιχνίδι ως αγώνα ειδικής διαχείρισης.

Μάλιστα, με αυτό τον χαρακτηρισμό θα πραγματοποιηθεί και η σχετική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Ενδεχόμενη αντίθετη απόφαση θα εκθέσει ανεπανόρθωτα το αρμόδιο όργανο που επέβαλε την ποινή και απέρριψε την προηγούμενη αίτηση ανάκλησης που κατέθεσε το Τριφύλλι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ