Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Απαντες στη διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ για την αυριανή (22/10, 17:30) μάχη με τους Πράσινους.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (22/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική της Volleyleague. Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι φέτος στοχεύουν στο 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, θα παραταχθούν στην Κυψέλη με όλα τους τα όπλα και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολυπόθητο διπλό απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έδωσε το σύνθημα για τη νίκη: «Όλοι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, πρώτα από όλα γιατί επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα και έπειτα επειδή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε καλά και να χαρίσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού».

Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2 στις 17:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ