Ολυμπιακός: Το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει απέναντι στην Ντιεκίρχ

Ολυμπιακός: Το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει απέναντι στην Ντιεκίρχ

Οι Ερυθρόλευκες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντιεκίρχ (7/11, 18:00) για τον πρώτο γύρο του Challenge Cup.

Ετοιμη για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Τετάρτης (7/11, 18:00) θα υποδεχθούν την Ντιεκίρχ στο κλειστό του Ρέντη για το πρώτο από τα δυο παιχνίδια του Α’ Γύρου του Challenge Cup. Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη (15/11) στο Λουξεμβούργο.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντιεκίρχ δήλωσε: «Μετά το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αφού παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει στην αρχή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων».

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με την Ντιεκίρχ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 7 HD.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ