Φλώρος: «Τα κορίτσια του Άρη θα δουλέψουν πολύ, είμαι αισιόδοξος»

Φλώρος: «Τα κορίτσια του Άρη θα δουλέψουν πολύ, είμαι αισιόδοξος»

O προπονητής της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη Τάκης Φλώρος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη νέα προσπάθεια που γίνεται, αλλά και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μπερόε, Ζάγορα.

Την Πέμπτη (29/11) o Αρης ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Μπερόε Στάρα Ζάγορα για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ γυναικών. Για να προκριθεί πλέον η ομάδα του Τάκη Φλώρου, θέλει στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε η πρόκριση να κριθεί στο χρυσό σετ. Ο νέος τεχνικός των κίτρινων μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και την ομάδα του Άρη που ανέλαβε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε: 

-Για το βόλεϊ και το παιχνίδι:

Δεν δείξαμε αποφασιστικότητα στα τελευταία κομμάτια του σετ. Οι ομάδες μεταξύ τους δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Το παιχνίδι θα γίνει στις 20.30 στη Μίκρα. Πρέπει να γίνει μία καθαρή νίκη και να παίξουμε το χρυσό σετ.

-Για το αν είναι αισιόδοξος:

Είναι λίγος ο χρόνος που έχω αναλάβει στην ομάδα. Φυσικά, θα κάνουμε την προσπάθεια μας.

-Για τον πήχη και πόσο έχει ανεβεί:

Στο πρώτο κομμάτι ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Άρη. Στη συνέχεια όμως, έχασε από τον Πορφύρα και από τον Αίαντα. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή, έχουμε καιρό ακόμη μπροστά μας.

-Για τον τελικό:

Ο Άρης πέρυσι είχε μια πολύ καλή πορεία. Η περσινή χρονιά του Άρη ήταν πολύ καλή σε όλο το γυναικείο τμήμα. Φέτος είναι μία άλλη χρονιά, αλλά και τα νησιά έχουν ενισχυθεί πολύ. Η Νάξος για παράδειγμα, είναι ανίκητη σε όσα παιχνίδια έχει παίξει. Έτσι και αλλιώς, τα πρωταθλήματα κρίνονται τον Απρίλιο στα πλέι οφ.

-Για το ματς στη Βουλγαρία:

Χθες στο ματς, είχε και γονείς και κάποιους άλλους φίλαθλους που μας ακολούθησαν. Όταν ο αθλητής νιώθει συμπαράσταση, νιώθει ότι ασχολούνται μαζί του και έχει καλύτερη απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ