Δοκιμάζονται στην Ηλιούπολη οι Ερυθρόλευκες

Δοκιμάζονται στην Ηλιούπολη οι Ερυθρόλευκες

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα του Σαββάτου θα αγωνιστούν στην Ηλιούπολη, για την 10η αγωνιστική της Volleyleague.

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική της Volleyleague για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 θα αγωνιστούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης απέναντι στην τοπική ομάδα, με στόχο τη νίκη που θα της διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο μέσα στο 2018 για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών. Το επόμενο ματς των νταμπλούχων Ελλάδας είναι προγραμματισμένο για το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 12/01, με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας στο Ρέντη για την 11η αγωνιστική.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη που αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, δήλωσε :«Με το παιχνίδι κόντρα στην Ηλιούπολη κλείνουμε μια ονειρική χρονιά, αφού θα είναι το τελευταίο για το 2018, μέσα στο οποίο κατακτήσαμε το τρεμπλ. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας με σοβαρότητα και στόχο τη νίκη, για να ολοκληρώσουμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ