Με Σκοτ απέναντι στον Αρη ο Ολυμπιακός

Με Σκοτ απέναντι στον Αρη ο Ολυμπιακός

Οι νταμπλούχες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, με την Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ να πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική της Volleyleague για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τις Ερυθρόλευκες να αντιμετωπίζουν τον Αρη.

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Πυλαίας, με στόχο τη νίκη που με την οποία θα παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στη σύνθεση των νταμπλούχων Ελλάδας θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η Αμερικανίδα ακραία Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η αναμέτρηση με τον Άρη ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να ψάχνει την 11η σερί νίκη της. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρης στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη με 3-2 σετ και είχε σπάσει το εκπληκτικό σερί των Ερυθρόλευκων.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς και Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του αγώνα δήλωσε: «Παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο και λίγο πιο μικρό από τα υπόλοιπα στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί αλλά μετά τη διακοπή ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά. Στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα ώστε να φτάσουμε στη νίκη που είναι και ο μοναδικός μας στόχος».

Από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με μια καλή εμφάνιση, όπως κάναμε και στον αγώνα με τη Σαντορίνη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ομάδα μετά τη διακοπή παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε στη συνέχεια από δω και πέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ