Euro 2020: Στο 3.36, το κρατάμε;

Euro 2020: Στο 3.36, το κρατάμε;

Το Stoiximaview δίνει τις δικές του προτάσεις για τα σημερινά ματς του Euro...

Συνεχίζει δυνατά το Stoiximaview στο Euro και μας δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες των 19:00 και 22:00 της Δευτέρας.

Προγνωστικά Euro Πολωνία – Σλοβακία (19:00): Έχουμε τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, εκεί όπου η Πολωνία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία. Το άλλο ματς του γκρουπ είναι ανάμεσα σε Ισπανία και Σουηδία. Εμείς θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στη Σλοβακία.

Ένα ματς στο οποίο έχει φαβορί και δημιουργεί απορίες γιατί δίνουν τόσο μεγάλες τιμές στο φαβορί, δηλαδή στην Πολωνία. Το ίδιο έγινε και με το Βέλγιο αλλά και την Αυστρία και το εκμεταλλευτήκαμε τόσο με τα προγνωστικά euro 2020, όσο όμως και με τα ταμεία… Προχωράμε, λοιπόν, και πάμε στοίχημα με το φαβορί, την Πολωνία.

Στηρίζουμε τη νίκη της ομάδας του Λεβαντόφσκι. Οι Πολωνοί από τα προκριματικά έδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα. Πέρασαν ως πρώτοι από όμιλο με Αυστρία, Β. Μακεδονία, Σλοβενία, Ισραήλ και Λετονία έχοντας μάλιστα 8 νίκες και από μία ήττα και ισοπαλία.

Από την άλλη οι Σλοβάκοι πέρασαν μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, μετά την 3η θέση που πήραν σε όμιλο με Κροατία, Ουαλία, Ουγγαρία και Αζερμπαϊτζάν. Στα προκριματικά απέκλεισαν τη Β. Ιρλανδία στην παράταση, σε ματς που ήρθε 2-1. Προηγήθηκε η Ισλανδία με 0-1, ισοφάρισε σε 1-1 η Β. Ιρλανδία στο 87′ και στο 110′ έβαλε το γκολ της πρόκρισης!

Προγνωστικά Πολωνία – Σλοβακία (19:00): Στηρίζουμε εμείς τη νίκη της Πολωνίας σε απόδοση 1.76, μία επιλογή η οποία είχε ξεκινήσει πιο ψηλά και συγκεκριμένα στο 1.86.

Προγνωστικά Ισπανία-Σουηδία: Εμβόλιο πρόκρισης

Euro, E’ Όμιλος, Ισπανία-Σουηδία (22.00): Όμιλος με φαβορί τους Ισπανούς, που καλούνται να ξεπεράσουν τις επικίνδυνες Σουηδία και Πολωνία για την 1η θέση, που τους ανοίγει τον δρόμο για τη συνέχεια. Στο άλλο ματς η παρέα του Λεβαντόφσκι θέλει να καθαρίσει τους Σλοβάκους.

Euro, E’ Όμιλος, Ισπανία-Σουηδία (22.00): Όσο πιο ήρεμα γινόταν πέρασαν οι τελευταίες μέρες και το ενδιαφέρον της ομάδας του Λουίς Ενρίκε στράφηκε αποκλειστικά στο ματς της Σεβίλλης. Mε τον Γιορέντε να επιστρέφει στην αποστολή και τον Μπουσκέτς να μένει εκτός, μπορούμε να πούμε πως οι Ισπανοί φτηνά τη γλίτωσαν με τον Covid.

Τώρα όλο το βάρος πέφτει στην πρεμιέρα με την ομάδα να θέλει να επιστρέψει στην κορυφή ύστερα από το 2012. Ο τεχνικός της ομάδας, που σιγά σιγά αρχίζει και δείχνει τη δουλειά του, αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1.

Euro, E’ Όμιλος, Ισπανία-Σουηδία (22.00): Και οι Σουηδοί ταλαιπωρήθηκαν. Μετά τον Κουλουσέφσκι και ο Ματ Σβάνμπεργκ έμεινε off λόγω Covid. Έτσι και χωρίς τον Ζλάταν, που εν τέλει δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή, τα φτερά των Σουηδών κόπηκαν.

Βέβαια, η ομάδα του Γιάνε Άντερσον θα παίξει τα ρέστα της για την 2η θέση κόντρα στους Πολωνούς, καθώς τουλάχιστον το ρόστερ της έχει ανανεωθεί ελαφρώς και απέκτησε βάθος. Με τα προβλήματα που προέκυψαν, ο τεχνικός της ομάδας δείχνει δύσκολο να αλλάξει το αγαπημένο του 4-4-2.

Euro, E’ Όμιλος, Ισπανία-Σουηδία (22.00): Τα πράγματα μπερδεύτηκαν και για τις δύο ομάδες, όμως εν τέλει δείχνουν ξεκάθαρα, αφού το κύμα Covid δείχνει να πέρασε. Η Ισπανία είναι το φαβορί ξεκάθαρα. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Σεβίλλη. Είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσει να μπει δυνατά στη διοργάνωση και να φτιάξει ψυχολογία.

Από την άλλη, η Σουηδία δεν δείχνει ικανή σε αυτή τη φάση να τα βάλει με αντίπαλο από την elit. Ποντάρουμε στο ότι ο Άντερσον θα κρατήσει πίσω την ομάδα του και όσο αντέξει. Πάμε στοίχημα με τον 1 & Under 3.5 στο 1.91.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ