Οι μονομάχοι στην αρένα για ταμείο!

Οι μονομάχοι στην αρένα για ταμείο!

Αρχίζει η φάση των «16» του Euro 2020 και το Stoiximaview προτείνει...

Επιστρέφει το Euro 2020 και το Stoiximaview έχει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας!

Ιταλία – Αυστρία (22:00): Οι εντυπωσιακοί Ιταλοί έχουν ως πρώτο αντίπαλο στα νοκ άουτ την Αυστρία. Και φυσικά θέλουν να δείξουν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έδειξαν στον όμιλο, που έκαναν το τρία στα τρία και προκρίθηκαν πανηγυρικά. Το παιχνίδι θα γίνει στο Γουέμπλεϊ, με την UEFA να μην επιτρέπει στις δύο ομάδες να προπονηθούν εκεί για να μην επιβαρυνθεί το χορτάρι.

Για τους Ιταλούς ο Κιελίνι επέστρεψε μεν στις προπονήσεις, πλην όμως είναι αμφίβολος για το σπουδαίο παιχνίδι. Εκτός παραμένει ο Φλορέντσι. Δίλημμα για μια θέση στα χαφ μεταξύ Βεράτι και Λοκατέλι φέρεται να έχει ο Μαντσίνι.

Ιταλία – Αυστρία (22:00): Χιντερέγκερ και Μπαουγκάντνερ αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά για τους Αυστριακούς, Οι οποίοι θέλουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθούν απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο φαβορί όπως είναι οι Ιταλοί. Εκτός για την Αυστρία παραμένει ο επιθετικός Λαζάρο. Τα παιδιά στην εκπομπή ασχολήθηκαν με το στοίχημα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και η γνώμη τους μας βρίσκει σύμφωνους. Ιταλία και… γκολ. Εκεί θα πάμε κι εμείς.

Πάμε στοίχημα με τον άσο τον Ιταλών σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.93 στο pamestoixima.gr

Προγνωστικά Ουαλία – Δανία: Κοιτάζονται στα μάτια!

Ουαλία – Δανία (19.00): Πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η πορεία και των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Στη μονομαχία στη «Γιόχαν Κρόιφ Arena» η Ουαλία δεν θα έχει την στήριξη των οπαδών της λόγω περιορισμών Covid, εν αντιθέσει με τη Δανία που ετοιμάζεται να κάνει έδρα το Άμστερνταμ.

Ουαλία – Δανία (19.00): Στη φάση των ομίλων η Ουαλία ήταν κυρία. Έκλεισε με τέσσερις πόντους στον Α’ όμιλο τερμάτισε 2η πίσω από την Ιταλία, ενώ άφησε πίσω της και σχετικά άνετα τους Ελβετούς και τους Τούρκους. Το 4-5-1 του Πέιτζ δείχνει να αποδίδει, παρότι είναι αλήθεια, πως δεν πετάς και την σκούφια σου όταν βλέπεις τα παιχνίδια των «δράκων».

Όπως κι αν έχει η ομάδα δείχνει απόλυτα έτοιμη για ακόμη ένα μεγάλο βήμα. Στα πολύ θετικά το μερικό ροτέισον που έγινε στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ιταλία αλλά και το γεγονός ότι πλην του τιμωρημένου Αμπαντού, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Ουαλία – Δανία (19.00): Με υπέρβαση πέτυχε τον στόχο της. Το σοκ με τον Έρικσεν ήταν τεράστιο. Οι δύο ήττες στο ξεκίνημα έδειχναν να της κόβουν τα πόδια, ωστόσο, το 4-1 κόντρα στους Ρώσους ήταν αρκετό για να της δώσει την 2η θέση.

Μάλιστα έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να περάσει έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες. Η συσπείρωση την οδήγησε στην επόμενη φάση και τώρα καλείται να φύγει μακριά από την Κοπεγχάγη και να συναντήσει έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα της.

Βέβαια, το κακό είναι πως όσοι παίζουν βασικοί δεν έχουν πάρει ανάσα, ενώ από την άλλη πλην του Έρικσεν ο Χιούλμαντ έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται φυσικά να διατηρήσει την τριάδα στα μετόπισθεν.

Ουαλία – Δανία (19.00): Πρόχειρα, κοιτώντας τα ρόστερ, οι Δανοί έχουν ένα πλεονέκτημα. Πλεονέκτημα που ενισχύεται από το γεγονός ότι στο Άμστερνταμ θα έχουν μόνο δικούς τους οπαδούς. Από την άλλη, η συνέπεια της Ουαλίας μέχρι στιγμής είναι αξιοσημείωτη.

Κάνει όσα ακριβώς χρειάζονται και παίρνει το μάξιμουμ. Στα δικά της θετικά είναι το ροτέισον που έγινε στο τελευταίο της παιχνίδι σε αντίθεση με τους αντιπάλους της που έπαιζαν τη… ζωή τους την τελευταία αγωνιστική. Αυτή λοιπόν η ισορροπία δεν αποτυπώνεται στο σετ. Οι μπουκ έχουν πάει με μεγάλη ευκολία πάνω στους Δανούς. Έτσι, η αξία μεταφέρεται από την άλλη πλευρά του σετ.

Δεν θα έκανα κουβέντα αν τα πράγματα ήταν μοιρασμένα, ωστόσο, τώρα πάμε στοίχημα με την Πρόκριση της Ουαλίας στο 2.85 (pamestoixima.gr). Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες. Μιλάμε πλέον αποκλειστικά για παιχνίδια Do or Die, συνεπώς οι πιθανότητες δεν μπορώ να δεχτώ πως γέρνουν τόσο πολύ από τη μία πλευρά από την στιγμή που μιλάμε για δύο ομάδες που καμία δεν φοβάται την άλλη.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020 …

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ