StoiximaView: Οι αγώνες της Παρασκευής 16/12 (Αναλύσεις)

StoiximaView: Οι αγώνες της Παρασκευής 16/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Ένα μήνα μετά την διακοπή και η Μπέρμιγχαμ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το στεγνό 0-0 απέναντι στη Μπλάκπουλ. Αποτέλεσμα όχι και ιδιαίτερα καλό καθώς η αντίπαλος τους είναι προτελευταία στη βαθμολογία. Με αυτό το 0-0 η ομάδα ολοκλήρωσε ένα κύκλο πέντε αγώνων που μετράει τρεις ισοπαλίες, μια νίκη και μια ήττα. Αποτέλεσμα αυτής της πορείας είναι να βρίσκεται στη 14η θέση με 29 βαθμούς. Η Μπέρμιγχαμ έχει εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Εδώ θα αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα και το παιχνίδι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα παράδοξο στασιστικό. Στις δυο ισοπαλίες τους έχουν μείνει στο μηδέν μηδέν ενώ υπόλοιπα 3 παιχνίδια τους έχουν κλείσει στο Over 2,5 γκολ. Είναι παράδοξο πως υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα σε σχέση με τις διακυμάνσεις του σκορ από την ομάδα του Τζον Εουστάς και είναι κάτι που μας δυσκολεύει λίγο σχετικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι πιο ψαγμένες αναλύσεις Ευρωλίγκα

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Ρέντινγκ από την άλλη επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη απέναντι στην Κόβεντρι με 1-0. Ζευγάρωσε τις νίκες της και άφησε πίσω μια άσχημη περίοδο με δυο ήττες και μια ισοπαλία. Τώρα ατενίζει το μέλλον από την 9η θέση και τους 32 βαθμούς και δείχνει ομάδα που έχει αρχίσει να παίζει κλειστό και προσεκτικό ποδόσφαιρο προσπαθώντας να μαζεύει βαθμούς με τις λιγότερες απώλειες. Η αντίπαλος της είναι επίσης ομάδα που θα παίξει κλειστό ποδόσφαιρο οπότε πιστεύουμε πως γενικά θα δούμε παιχνίδι δύναμης και τακτικής. Η εκτίμηση του αγώνα

Δες την αναλυτική Betshop Αξιολόγηση

ΠΟΡΤΟ – ΒΙΖΕΛΑ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Πόρτο εκτός από το πρωτάθλημα που είναι κάθε χρόνο ο μεγάλος της στόχος, φέτος θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Τσάβες. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλληξε και άνοιξε το σκορ 55′ με σκόρερ τον Ντάνι Ναμάσο ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ για να γράψει το τελικό 2-0. Μετά από αυτή τη νίκη η Πόρτο, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου με τέσσερις βαθμούς. Για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Βιζέλα, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Προγνωστικά Μοιρώτσος: Λεβαδειακός – Άρης Στοίχημα: Φαβορί και θα το αποδείξει

ΠΟΡΤΟ – ΒΙΖΕΛΑ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ: Από την άλλη πλευρά η Βιζέλα, είναι ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Μάφρα. Η ομάδα του Μανουέλ Τουλίπα, αν και ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση σε κάποια διαστήματα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 9′, με το 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, η Βιζέλα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φραϊντέι Ετίμ στο 55′.  Κατάφερε να ισοφαρίσει και ας έπαιζε με παίκτη λιγότερο, στο 70′ με σκόρερ τον Μπρούνο Γουίλσον. Η Μάρφα έμεινε και εκείνη με 10 παίκτες στο 77′. Στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε πέναλτι η Βιζέλα με τον Όσμαϊτς στο 90+3′. Μετά από αυτή την ισοπαλία έμεινε στην 3η θέση με δύο βαθμούς. Απόψε, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ετίμ, όμως εκτός αυτού, δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Η εκτίμηση του αγώνα

Stoiximan: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ