Στοίχημα: Ασταμάτητη η Αταλάντα!

Στοίχημα: Ασταμάτητη η Αταλάντα!

Το Σάββατο (11/05) έφτασε, και το κουπόνι είναι πλούσιο σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

Το Betarades.gr δηλώνει φυσικά «παρών» με κορυφαίες αναλύσεις και προγνωστικά! Στοιχηματικό ενδιαφέρον προκύπτει από αρκετές μεγάλες διοργανώσεις, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Serie A, Bundesliga και πρωτάθλημα μπάσκετ Ισπανίας, προσφέρουν δυνατά σημεία. Μην ξεχνάτε φυσικά, ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, στατιστικά, και βέβαια, τη βαθμολογία κάθε πρωταθλήματος, και ό,τι άλλο χρειάζεστε! Πάμε τώρα στις προτάσεις μας!

Σε τρελή φόρμα η Αταλάντα

Στην Ιταλία, και τη Serie A, η Αταλάντα θα φιλοξενήσει σήμερα τη Τζένοα. Οι γηπεδούχοι είναι πιθανώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χώρα. Μετράνε ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στις τρεις εκ των οποίων σημειώθηκε Over 2.5. Παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο, και προέρχονται από το φοβερό επί της Λάτσιο. Έτσι, βρίσκονται στην τέταρτη θέση, στο +3 από την πέμπτη Μίλαν και στο -1 από την τρίτη Ίντερ. Παράλληλα, έχουν προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου. Η ποιότητα της Αταλάντα φέτος, δεν αμφισβητείται.

 

Η Τζένοα, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν πείθει καθόλου με την απόδοση της, την οποία έχει ρίξει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό. Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια, με τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ. Δύσκολα θα αντισταθεί στην Αταλάντα, που είναι σε μεγάλη φόρμα. Πάμε με το Αταλάντα -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Αταλάντα με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.91.

Κερδίζει η Γκλάντμπαχ

Περνάμε στη Γερμανία, και στην 33η αγωνιστική της Bundesliga. Σε αυτό το πλαίσιο, η Νυρεμβέργη θα φιλοξενήσει τη Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι ελπίζουν σε ένα θαύμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, αφού απέχουν πέντε πόντους από τη Στουτγάρδη που πάει στα μπαράζ παραμονής. Η Νυρεμβέργη δεν έχει κερδίσει εδώ και έξι αγωνιστικές, προέρχεται από το 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ και η απογοήτευση είναι φανερή.

 

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση είναι και η Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι τα πήγαν εξαιρετικά όλη τη χρονιά, αλλά στο τέλος βγάζουν σημάδια κόπωσης. Έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών, με το 2-2 με τη Χοφενχάιμ. Τώρα όμως, χρειάζονται μόνο τη νίκη, για να συνεχίσουν τη μάχη για την τετράδα. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Νυρεμβέργη, και πιστεύουμε ότι σήμερα θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.93.

Σκοράρει κατά ριπάς η Μπασκόνια

Στο μπάσκετ τώρα, θα ασχοληθούμε με την ACB, και το παιχνίδι της Μπασκόνια με τη Μπούργος. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο στο συγκεκριμένο ματς. Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Σαραγόσα, η Μπούργος αποχαιρέτησε τα πλέι-οφ και θα παίξει για την τιμή των «όπλων». Αυτό, μπορεί να την οδηγήσει να είναι πιο χαλαρή στην άμυνα, που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει προβλήματα. Η Μπασκόνια όμως, δεν είναι καθόλου αδιάφορη.

 

Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση, ή και στην πρώτη, εφόσον τα αποτελέσματα τους ευνοήσουν. Αυτήν τη στιγμή είναι δεύτεροι, μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βαλένθια, και θα αγωνιστούν με πάθος για να εκμεταλλευτούν τη γκέλα των Καταλανών. Η Μπασκόνια έχει βρει ρυθμό στην άμυνα, τον τελευταίο καιρό, και αυτό τη βοηθάει να αποδίδει καλύτερα και στην επίθεση. Απέναντι στην αδιάφορη Μπούργος, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ενώ έχουν την ευκαιρία να παίξουν και ωραίο μπάσκετ.

 

Πιστεύουμε ότι η Μπασκόνια θα εμφανιστεί σοβαρή από το πρώτο λεπτό και θα επιδιώξει να καθαρίσει το παιχνίδι. Μπορεί να ανεβάσει το δικό της σκορ σε υψηλά επίπεδα, και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Έτσι, πάμε με το Μπασκόνια Over 90.5 σε απόδοση 1.93.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ