Φενέρμπαχτσε – Εφές: «Εμφύλιος» για μια θέση στον τελικό της EuroLeague!

Φενέρμπαχτσε – Εφές: «Εμφύλιος» για μια θέση στον τελικό της EuroLeague!

Το Final-4 της EuroLeague ξεκινάει σήμερα (17/05) και βρίσκει τη Φενέρμπαχτσε να κοντράρεται με την Εφές.

Με… «εμφύλιο» ξεκινάει σήμερα Παρασκευή (17/05) το Final-4 της EuroLeague. Συγκεκριμένα, στις 20:00, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού. Φυσικά, το μεγάλο ματς θα γίνει στη Βιτόρια, όπου διεξάγεται το Final-4. Όπως δείχνουν και αποδόσεις για το στοίχημα η Φενέρ είναι το φαβορί, όμως σε έναν νοκ-άουτ ημιτελικό όλα μπορούν να συμβούν. Ειδικά όταν παίζει μια τόσο ταλαντούχα ομάδα, όπως η Εφές.

Η Φενέρμπαχτσε είναι πλέον… συνηθισμένη στα Final-4. Το φετινό, είναι το πέμπτο συνεχόμενο που συμμετέχει. Είναι φανερό ότι με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο έχει αλλάξει η ιστορία της ομάδας. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα, και ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Για κακή της τύχη, θα στερηθεί τους Ντατόμε και Λοβέρν. Παρόλα αυτά, έχει το ρόστερ για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα, η Φενέρ θα προσπαθήσει να υποτάξει τους συμπατριώτες της και να βρεθεί στον τελικό, για τη δεύτερη κούπα, μετά από εκείνη του 2017.

Η Εφές Αναντολού από την άλλη, είναι φέτος μια εξαιρετική ομάδα. Βγήκε τέταρτη στη regular season και απέδειξε ότι είναι το πιο ισχυρό σύνολο, μετά από την τριάδα-φωτιά Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ. Η ομάδα του Αταμάν απέκλεισε με 3-2 την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Ξέρει, ότι ο ημιτελικός με τη Φενέρ είναι πάρα πολύ απαιτητικός, αλλά έχει τους παίκτες για να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ζοτς. Με μπροστάρη τον Λάρκιν και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, η Εφές ταξίδεψε στη Βιτόρια για να γίνει η έκπληξη της EuroLeague!

Το Preview του ημιτελικού Φενέρμπαχτσε – Εφές είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Φενέρμπαχτσε – Εφές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ