Κύκλωμα κοκαΐνης στην Πάτρα – Ο αρχηγός, ο επιχειρηματίας και τα κλάματα στην Ασφάλεια

Κύκλωμα κοκαΐνης στην Πάτρα – Ο αρχηγός, ο επιχειρηματίας και τα κλάματα στην Ασφάλεια

Η ποσότητα κοκαΐνης που παραλάμβαναν ήταν σχεδόν ίδια, γιατί ήταν πολύ συγκεκριμένο το «πελατολόγιο».

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο διήμερο η δράση της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη στην Πάτρα και κυρίως η ταυτότητα των μελών της.

Γνωστός στην αστυνομία ήταν ο  ρόλος του 58χρονου «αρχηγού» της οργάνωσης και γαμπρού πασίγνωστου επιχειρηματία της πόλης, που έχει φύγει από τη ζωή.

Το βασικότερο, σύμφωνα με το thebest, που επικαλείται στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Πελοπόννησος, είναι ότι γνώριζαν πότε οι δράστες θα έφερναν το «εμπόρευμα» από την Αθήνα.

Είχαν παρατηρήσει ότι στο τέλος κάθε μήνα παραλάμβαναν συγκεκριμένη ποσότητα κοκαΐνης και την έφερναν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Η ποσότητα ήταν σχεδόν ίδια, γιατί ήταν πολύ συγκεκριμένο το «πελατολόγιο».

Ο μικρότερος σε ηλικία από τους συλληφθέντες διατηρεί καφέ σε κομβικό σημείο της Πάτρας και είναι πατέρας τριών παιδιών. Η γυναίκα του προχθές τον επισκέφτηκε στην Ασφάλεια, μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη του και έβαλε τα κλάματα μόλις τον αντίκρισε.

Στοιχεία 60 ατόμων

Ο 58χρονος που θεωρείται αρχηγός της σπείρας, είναι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, επιχειρηματίας στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων και εντοπίστηκε στο κατάστημα που διατηρεί σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας.

Ο 36χρονος και άλλο ένα άτομο συνελήφθησαν στο καφε που διατηρεί ο πρώτος.

Σε κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν 43,9 γραμμάρια κοκαΐνης διαμοιρασμένη σε 25 συσκευασίες, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 52 τμήματα νάιλον συσκευασιών, 3 κινητά τηλέφωνα και μαύρη ατζέντα με στοιχεία πελατών.

Στη λίστα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία τουλάχιστον 60 ατόμων, στα οποία οι διακινητές τους τελευταίους μήνες είχαν «σπρώξει» περισσότερα από 580 γραμμάρια κοκαΐνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ