Συγκινητικός Διαμαντής Διονυσίου στο μοναδικό αφιέρωμα του MEGA (vid)

Συγκινητικός Διαμαντής Διονυσίου στο μοναδικό αφιέρωμα του MEGA (vid)

Ο μικρός μας αδερφός, Διαμαντής μεγάλωσε και αυτός μέσα στη μουσική και ήταν αναπόφευκτο να ασχοληθεί με τη μουσική» είπαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, Άγγελος και Στέλιος.

Ο Διαμαντής Διονυσίου ερμήνευσε το εξαιρετικό «Υποκρίνεσαι» σε στίχους Μάκη Αλατζά και μουσική Τάκη Σούκα και το «Γυναίκες-γυναίκες» σε μουσική Γιάννη Παλαιολόγου και στίχους Σόφης Παππά στο μοναδικό αφιέρωμα για τα 31 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή.

Ο μικρός γιος του λαϊκού τραγουδιστή είπε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το «Χθες το βράδυ στην ταβέρνα» του Αντώνη Ρεπάνη.

«To όνομά μου αισθάνομαι ότι είναι βαρύ. Στράτος Διονυσίου ήταν ένας. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά και μας συγκρίνουν, πρέπει να είμαστε καλοί και να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το όνομα» ανέφερε ο Διμαντής και συνέχισε:

«Το τραγούδι που πατέρα μου που μου αρέσει να τραγουδάω εγώ είναι το «φυλοκάρδια σου φτερά» γιατί όταν πήγαινα στο μαγαζί εγώ, ήταν το τελευταίο του τραγούδι που θυμάμαι. Ήμουν 14 χρονών όταν τον έχασα. Με τον Στέλιο ήταν τυχερός γιατί πρόλαβε να τραγουδήσει με τον πατέρα μας, ο Άγγελος τραγούδησε αλλά όχι σε πίστα, σε δισκογραφική δουλειά και σε εκπομπές, δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ