Φαρ Ουέστ η Αθήνα – Δύο αιματηρά περιστατικά μέσα σε μισή ώρα και ένας νεκρός

Φαρ Ουέστ η Αθήνα – Δύο αιματηρά περιστατικά μέσα σε μισή ώρα και ένας νεκρός

Ένοπλος πυροβόλησε οδηγό στα Κάτω Πατήσια, διέφυγε και σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά στους Αγίους Αναργύρους.

Δύο αιματηρά περιστατικά με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν μέσα σε μισή ώρα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, με συνολικό απολογισμό τέσσερις τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, και ένα νεκρό.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξε διαπληκτισμός δύο κακοποιών.

Ο ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλο, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Ο συνοδηγός τού τραυματία οδηγού τραυματίστηκε και εκείνος ελαφρά, όταν τον χτύπησε όχημα στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγξουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά».

Άγιοι Ανάργυροι: Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Για το δεύτερο επεισόδιο, υπήρξε σύγχυση καθώς στην αρχή αναφέρθηκε ότι αφορούσε σε ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε κατά τις 10 το βράδυ σε βενζινάδικο στους Αγίους Αναργύρους, λίγο μετά το αιματηρό περιστατικό στα Κάτω Πατήσια.

Στη συνέχεια, όμως, αποδείχτηκε ότι πρόκειται για περιστατικό που συνδέεται με την αιματηρή συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια, καθώς περιπολιτικό με δύο αστυνομικούς καταδίωξε τον δράστη του πρώτου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην οδό Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στην περιοχή.

Στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, τραυματίστηκαν και οι δύο αστυνομικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ