Απίθανος Χαϊκάλης: Έμπλεξε Τσιτσιπά και Λιβάι «γιατί είμαι ΑΕΚ» στο χάρτη αστρολογίας του παιδεραστή Μίχου

Απίθανος Χαϊκάλης: Έμπλεξε Τσιτσιπά και Λιβάι «γιατί είμαι ΑΕΚ» στο χάρτη αστρολογίας του παιδεραστή Μίχου

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε για την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου και εκεί μίλησε για Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία.

Για την απόφασή του να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε και την θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε στα social media, αφού ανέφερε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του 53χρονου επειδή… «είναι εποχή που θέλει σεξ», προσπαθεί να τα μαζέψει, μιλώντας μέχρι και για τον Τσιτσιπά, τον Λιβάι Γκαρσία και την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Επιμένει στην αθωότητα της η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια – Για κύκλωμα μαστροπείας μιλά ο Λύτρας

«Όταν έχεις έναν αρνητικό χάρτη ενός ανθρώπου, έτσι υπάρχουν και οι θετικές πλευρές. Όπως είναι οι περιπτώσεις, των Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία διότι είμαι και ΑΕΚ που δείχνει τα χαρίσματα και τα θετικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην εξέλιξή του. Υπάρχουν όμως και χάρτες με αρνητική διάθεση, με αρνητικά πρόσημο, τα οποία οφείλουν να καταγραφούν. Αυτή λοιπόν την ανάλυση έκανα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα».

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» τόνισε επίσης ο Χαϊκάλης που εδώ και κάποιο διάστημα ασχολείται με την αστρολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ