Χαϊδάρι: Βίντεο-ντοκουμέντο από «χτύπημα» της συμμορίας που λήστευε ανήλικους

Χαϊδάρι: Βίντεο-ντοκουμέντο από «χτύπημα» της συμμορίας που λήστευε ανήλικους

Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 24 ληστείες που διέπραξε η εν λόγω συμμορία.

Βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί μια από τις συνολικά 24 ληστείες που διέπραξαν μέλη συμμορίας, σε βάρος ανηλίκων στα δυτικά προάστια, έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνονται 4 μέλη της συμμορίας, να περνούν με δύο μηχανές μεσαίου κυβισμού, από την οδό Θερμοπυλών στο Χαϊδάρι όταν εντοπίζουν τα υποψήφια θύματά τους.

Διαβάστε επίσης: Η τρομακτική πρόβλεψη του ESPN για τον φετινό πρωταθλητή της Super League

Η εν λόγω ληστεία πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου του 2023. Οι δύο από τους δράστες – οι συνεπιβάτες, φαίνονται να κατεβαίνουν από τις μηχανές όταν εντοπίζουν τους τρεις μαθητές να κινούνται πεζοί.

Τους ακινητοποιούν και τους αφαιρούν τα κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια επιστρέφουν στις μηχανές που οδηγούσαν οι συνεργοί τους και εξαφανίζονται.

Δείτε το βίντεο- ντοκουμέντο

Την ίδια μέρα είχαν πραγματοποιήσει ακόμη 3 ληστείες

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δράστες είχαν πραγματοποιήσει άλλες τρεις ληστείες με θύματα ανήλικους στην Πετρούπολη και στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, ανέβαζαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τις μοτοσυκλέτες, και με χρήματα που αποκόμιζαν από τη δράση τους.

Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 24 ληστείες που διέπραξε η εν λόγω συμμορία από τις αρχές του 2023 όταν και ξεκίνησε η παράνομη δράση της.

Οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν τη συμμορία συνέλαβαν τον 19χρονο αρχηγό της, που προφυλακίστηκε, καθώς και έναν 16χρονο και έναν 17χρονο που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ