Σοβαρές καταγγελίες κατά Μπέου: «Ξέρει μόνο να σβήνει οφειλές σε κολλητούς του επιχειρηματίες»

Σοβαρές καταγγελίες κατά Μπέου: «Ξέρει μόνο να σβήνει οφειλές σε κολλητούς του επιχειρηματίες»

Με βαρείς χαρακτηρισμούς και σοβαρές καταγγελίες κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου καταφέρεται ο συνδυασμός «Μαζί για τον Βόλο» που θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Με βαρείς χαρακτηρισμούς και σοβαρές καταγγελίες κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου καταφέρεται ο συνδυασμός «Μαζί για τον Βόλο» που θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός κατηγορεί τον Α. Μπέο ότι έχει λάβει ευνοϊκές αποφάσεις για «ημετέρους» που αφορούν διαγραφή οφειλών χιλιάδων ευρώ για παραλιακό κατάστημα, καθώς και σκανδαλώδη διαγραφή χρέους σε φιλικά προσκείμενο επιχειρηματία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Εκτός τόπου και χρόνου και προφανώς γνωρίζοντας πως το τέλος είναι κοντά ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε άλλη μία γκάφα δηλώνοντας στην εκδήλωση των προσκόπων «εδώ απόψε βρίσκεται και υποψήφιος που θα σας μοιράσει μαρκαδόρους για να χρωματίσετε τη πόλη», εννοώντας τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης μας Ιάσονα Αποστολάκη.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του τοπικού Μπενίτο για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, έχουμε να του δώσουμε την καθησυχαστική πληροφορία, ότι εκτός από αυτά που θα κάνουμε για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, θα φροντίσουμε να δημιουργηθεί και μία μικρή μονάδα εξημέρωσης άγριων θηρίων για αποκλειστική χρήση…

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για ευνοϊκές αποφάσεις διαγραφής οφειλών μισθωμάτων χιλιάδων ευρώ για παραλιακό κατάστημα σε ημετέρους, χωρίς προφανή δικαιολογία καθώς πρόκειται για χάρισμα, παρόμοιο με τη σκανδαλώδη διαγραφή χρέους σε φιλικά προσκείμενο επιχειρηματία για κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δηλώνουμε πως γνωρίζουμε ότι ο μόνος μαρκαδόρος που ξέρει να χρησιμοποιεί ο κ. Μπέος και οι φίλοι του είναι ο μαύρος για να σβήνει οφειλές σε κολλητούς και φίλους.

Εμείς θα χρωματίσουμε την πόλη κ. Μπέο και τον μαύρο μαρκαδόρο κράτα τον για ενθύμιο», καταλήγει η ανακοίνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ