Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις – Η 35χρονη είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις – Η 35χρονη είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα

Νέες αποκαλύψεις για τη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας

Νέες αποκαλύψεις για τη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ΑΠΕ – ΜΠΕ, εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η κατηγορούμενη φαίνεται πως είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα, με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου» γράφει -μεταξύ άλλων- το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης στο εν λόγω σημείωμά: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου».

Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη, που δεν έχει ομολογήσει έως τώρα, πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή.

«Ιωαννάκι σόρι για την ενόχληση»

Την ίδια ώρα, στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ολόκληρος ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018. Η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μην αποδεχτεί, στο Facebook, το αίτημα φιλίας του φίλου της, που έμελλε να αποτελέσει το… μήλον της Έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Όπως φαίνεται, με βάση ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα πολύ φιλικά και με άνεση.

Δείτε παρακάτω:

  • Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.
  • Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ό,τι θες.
  • Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.
  • Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;
  • Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.
  • Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;
  • Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.
  • Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.
  • Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.
  • Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.
  • Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.
  • Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.

Στον ανακριτή αύριο η κατηγορούμενη

Υπενθυμίζεται ότι αύριο το πρωί, στις 10:00, αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη, προκειμένου να δώσει τις απαντήσεις όσον αφορά στην υπόθεση.

Παρ΄όλα αυτά, μέχρι στιγμής αρνείται να συνεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο με τις αρχές αρνούμενη τις κατηγορίες ενώ σύμφωνα τον Σάκη Κεχαγιόγλου βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση χωρίς να τρώει και να κοιμάται.

Η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Κεχαγιόγλου στο MEGA: Εάν η 35χρονη έχει το ακαταλόγιστο κρίνεται αθώα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο δικηγόρος της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, Σάκης Κεχαγιόγλου, λίγο πριν η φερόμενη ως δράστρια της επίθεση καταθέσει αύριο Τρίτη (16/6) ενώπιον του εισαγγελέα.

«Είναι η τέταρτη μέρα κατά την οποία δεν κοιμάται και δεν τρώει. Δεν προσπαθώ να προκαλέσω οίκτο δημόσιο, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Η ψυχολογική και σωματική της κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη και επιβαρύνεται μέρα με την ημέρα», σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου αναφορικά με την κατάσταση της πελάτισσάς του.

«Υπάρχει αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από όλη την υπόθεση. Την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε έξω από το γραφείο του ανακριτή και του εισαγγελέα, η εικόνα της ήταν άθλια. Μου τηλεφώνησαν τα αδέρφια της και μου ζήτησαν να αναλάβω την υπεράσπισή της. Και κατόπιν το έκανε και η ίδια.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή προσπαθούσε να βγάλει τις χειροπέδες, σε σημείο που μάτωσε τα χέρια της. Η άρνηση αποτυπωνόταν στη σύλληψή της και στη καταστροφή της ζωής της, στην περιπέτεια στην οποία περνούσε. Φυσικά υπάρχει η καταστροφή της ζωής του θύματος. Εκφράζω τη συμπάθεια, τη συμπαράστασή μου, στην τραγική οδύνη που έχει αυτή η κοπέλα που άλλαξε η ζωή της από τη μία μέρα στην άλλη», συνέχισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Αναφορικά με τα κίνητρα της 35χρονης, ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε :

«Γνωρίζω το φάκελο της δικογραφίας. Διαγιγνώσκω το κίνητρο μέσα από τα έγγραφα. Αλλά αυτό προϋποθέτει τη δική της συνεργασία, τις δικές της εξηγήσεις. Είναι θέμα αξιοπρέπειας να δέχεσαι κάποια πράγματα της δικογραφίας τα οποία είναι οφθαλμοφανή. Υπάρχει αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από την πλευρά της, ότι δεν την αφορά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη δικογραφία και τις συνέπειες. Όχι την προφυλάκισή της, που είναι απολύτως βέβαιη. Αν δεν προφυλακιστεί θα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην καριέρα μου».

O ίδιος συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Είχε πλήρη άρνηση αρχικά και στο θέμα της επικοινωνίας με την οικογένειά της. Δεν ήθελε να μιλήσει με τους γονείς της ή τα αδέρφια της στο τηλέφωνο. Επειδή διέγνωσαν οι αστυνομικοί που την κρατούν και μία ψυχολόγος που την παρακολουθεί αυτοκαταστροφικές τάσεις, θέλησα από ανθρωπιστική άποψη να τη στηρίξω, εφόσον ζήτησε τη βοήθειά μου, και εφόσον μόνο εμένα μπορεί να δει».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει φόβος ότι μπορεί να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε:

«Aυτή ήταν η εικόνα που είχα και αυτών που την συνόδευαν. Αλλά τη δεύτερη ημέρα ήταν πιο ήρεμη από την πρώτη και δέχτηκε να δει τον αδερφό της. Θα την δω και μόλις φύγω από εδώ. Είναι κατατονικό άτομο. Εκεί που κλαίει, εκεί σταματάει.

Της είπα ότι θα προφυλακιστεί. Είπε απλώς ότι πλέον “εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει”. Αυτό δείχνει ίσως την παραίτηση από τη ζωή την οποία ήξερε. Ίσως περνώντας οι μέρες και συνειδητοποιώντας το τι συμβαίνει ήλπιζα ότι θα οδηγούμασταν σε μια άλλου είδους αντιμετώπιση. Αν συμβεί αυτό στο αποψινό μας ραντεβού, αυτό μένει να αποδειχθεί».

Σε ό,τι αφορά στο γιατί η 35χρονη κράτησε την περούκα, και την τηλεκάρτα, ο κ. Κεχαγιόγλου είπε:

«Από τη μία πλευρά θεωρείται οργανωμένη ψύχραιμη, προγραμματισμένη, κάνει σχέδιο, τσεκάρει, κάνει πρόβες, και από την άλλη μεριά είναι μια τελείως ερασιτεχνική και παιδιάστικη πράξη. Αυτό δημιουργεί μια εικόνα αντιφατική και διαταραχής.

Κατηγορούμαι από πολλούς, με την κλασική φράση ότι “πάει να την βγάλει τρελή για να την σώσει”. Αν κριθεί με πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει, ακαταλόγιστη, ότι δεν μπορεί να της καταλογιστεί η πράξη την οποία μένει να αποδειχτεί αν την έπραξε, για να είναι ένοχη πρέπει να καταλογίζεται η πράξη. Αν έχει το ακαταλόγιστο, κρίνεται αθώα από το δικαστήριο και εγκλείεται σε ψυχιατρείο με αόριστο εγκλεισμό. Στην ανώτερη ποινή που προβλέπεται αν καταδικαστεί με τις ισχύουσες διατάξεις είναι να εκτίσει 3-4 χρόνια. Είναι καλύτερο να κριθεί ακαταλόγιστη με αόριστο εγκλεισμό στο ψυχιατρείο, ή να καταδικαστεί και να εκτίσει 3-4 χρόνια την ποινή της;», τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

«Της ζήτησα να πει την αλήθεια για να υπάρξει κάθαρση. Και για την κοπέλα, το θύμα, και για την ίδια» κατέληξε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ