Υπόθεση Μαντλίν: Σε πηγάδια αναζητούν οι αστυνομικοί τη σορό της

Υπόθεση Μαντλίν: Σε πηγάδια αναζητούν οι αστυνομικοί τη σορό της

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της μικρής

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Οι έρευνες της πορτογαλικής αστυνομίας αναζητώντας τη σορό της μικρής στρέφονται στα πηγάδια του εξοχικού στην Πράια ντε λα Λουζ όπου διέμενε ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 στην Πορτογαλία.

Η εξοχική αυτή κατοικία βρισκόταν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Στη συγκεκριμένη έκταση όπου βρίσκεται το εξοχικό υπάρχουν πολλά παλιά πηγάδια κι ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία όπου πήγαινε η οικογένεια ΜακΚάν.

Η πληροφορία αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που οι γονείς του κοριτσιού αναμένεται να έχουν ενημέρωση από τους Γερμανούς ντετέκτιβ για το πώς πέθανε η κόρη τους.

Ο γερμανός επιθεωρητής Κρίστιαν Βόλτερς, που ηγείται της έρευνας στη Γερμανία για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, είπε ότι δεν μπορεί να μοιραστεί τα στοιχεία με τις πορτογαλικές αρχές ή με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

«Συμπαθώ τους γονείς, αλλά αν τους αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η έρευνα», είπε ο γερμανός επιθεωρητής.

Ο πορτογαλικός Τύπος για την υπόθεση

Η πορτογαλική αστυνομία ετοιμάζεται να ερευνήσει τα εγκαταλελειμμένα πηγάδια προκειμένου να βρει το πτώμα του παιδιού, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Sol». Αρχικά σκέφτηκαν να σκάψουν τη γη γύρω από τα δύο σπίτια όπου κατοικούσε ο Γερμανός παιδεραστής στην Πράια ντα Λουζ.

Τα άλλα κτίσματα βρίσκονται σε λόφο κοντά στο θέρετρο, περίπου έντεκα λεπτά από το σημείο όπου διέμενε η Μαντλίν και η οικογένειά της.

Πορτογαλική πηγή υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun: «Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει επαφές με τις γερμανικές αρχές σχετικά με την υπόθεση και αναμφίβολα προετοιμάζονται να κάνουν νέες έρευνες με την ελπίδα να μπει ένα τέλος στην υπόθεση της ΜακΚάν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ