Επίθεση με βιτριόλι: Για πέμπτη φορά χειρουργείται η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Για πέμπτη φορά χειρουργείται η Ιωάννα

Όπως έχει γίνει γνωστό η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να σώσουν την κατάσταση

Τον δικό της αγώνα δίνει καθημερινά στο νοσοκομείο η Ιωάννα που που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ την ίδια στιγμή η 35χρονη που κατηγορείται για το έγκλημα, αρνήθηκε να απολογηθεί και κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η Ιωάννα υποβάλλεται στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να σώσουν την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας,  μιλώντας στο «MEGA Mag» ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της άτυχης κοπέλας

Όπως τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, σχολιάζοντας το σενάριο για διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ο κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ζητήσει οτιδήποτε θεωρεί στοιχείο προς υπεράσπισή του.

Ωστόσο, εκτίμησε πως δεν θα προχωρήσει σε σχετικό αίτημα η πλευρά της κατηγορούμενης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ιωάννα είχε διακόψει από την πλευρά της οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το εμπλεκόμενο τρίτο πρόσωπο.

Για τη συνέχεια, σημείωσε πως το μείζον είναι να βγει στην κοινωνία η Ιωάννα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ενώ χαρακτήρισε αρκετά δεμένη την κατηγορία που βαραίνει την 35χρονη.

Σοκαρισμένος ο 40χρονος από τις εξελίξεις της επίθεσης με το βιτριόλι, λέει ο δικηγόρος του

Στην εκπομπή «MEGA Mag» μίλησε ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας, δικηγόρος του 40χρονου ο οποίος βρέθηκε άθελα του στο επίκεντρο της ιστορίας με την επίθεση με βιτριόλι.

Ο κ. Γκαβέρας έκανε λόγο για τυπική σχέση μέσω Facebook που είχε ο 40χρονος μετην άτυχη Ιωάννα, με μια προτεινόμενη φιλία και 5-10 μηνύματα.

Σχετικά με την κατηγορούμενη, ο 40χρονος δεν θεωρούσε ότι είχε κάποιο δεσμό μαζί της, αλλά ένα είδος ελεύθερης και περιστασιακής σχέσης. Δεν είχαν βγει έξω οι δυο τους για καφέ ή ποτό ούτε είχαν κάποιου άλλου είδους κοινωνική ζωή.

Ο 40χρονος, είπε ο δικηγόρος του, είναι έκπληκτος και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί η εγκληματική ενέργεια να οφείλεται σε εκείνον.

Η επικοινωνία μάλιστα με την φερόμενη ως δράστρια είχε σταματήσει μήνες πριν το τραγικό συμβάν.

Τέλος σημείωσε πως ο εντολέας του έχει υποστεί τεράστια ηθική βλάβη καθώς διέρρευσαν τα προσωπικά του δεδομένα και επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ