Βιτριόλι: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο προφίλ της 35χρονης – Οι ομοιότητες αποδεικνύουν την εμμονή της

Βιτριόλι: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο προφίλ της 35χρονης – Οι ομοιότητες αποδεικνύουν την εμμονή της

Η ζωή της 35χρονης στη φυλακή vs ο μεγάλος Γολγοθάς της Ιωάννας.

Την ώρα που η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε στο πέμπτο χειρουργείο μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, η 35χρονη αρνείται ακόμη να ομολογήσει το έγκλημα της, παρά το γεγονός πως όλα τα στοιχεία δείχνουν εκείνη.

Κι ενώ το θύμα δείχνει καθημερινά τον δικό της αγώνα στο νοσοκομείο με τους ειδικούς να λένε πως μπορεί να χρειαστεί ακόμη και δύο χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο πρόσωπό της, η κατηγορούμενη βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο κελί στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Κορυδαλλού η 35χρονη

«Ήρθε στις 16 Ιουνίου και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Της δόθηκαν όλες οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις για τα επισκεπτήρια, την εργασία της και το πώς θα μπορέσει να ψωνίσει από το μπακάλικο ή την καντίνα. Πέρασε από το ιατρείο για να ανοίξει ο ιατρικός της φάκελος και την είδε ο εφημερεύων γιατρός», αποκάλυψε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών στον Alpha και συνέχισε:

«Τις τελευταίες τρεις μέρες λαμβάνει κανονικά φαγητό, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης υπέβαλε αίτημα για εργασία, το οποίο θα περάσει από το συμβούλιο. Στο αίτημα έχει επιλέξει το καφενείο και τη βιβλιοθήκη, ωστόσο τελική απόφαση θα παρθεί από το συμβούλιο».

Σχετικά με το αν ζητήθηκε να μείνει σε θάλαμο απομονωμένη υπό τον φόβο κάποιας επίθεσης: «Από τις αρχές Μαρτίου έχουμε οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και εφαρμόζουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο σε κάθε νεοεισαχθέντα, λόγω κοροναϊού. Η κάθε νέα κρατούμενη τοποθετείται μέσα σε συγκεκριμένο χώρο καραντίνας, 14 ημέρες, τη θερμομετρούν καθημερινά και εφόσον περάσει αυτό το διάστημα θα τοποθετηθεί κανονικά σε θάλαμο. Δεν μπήκε σε ειδικό χώρο επειδή κινδύνευε. Αυτές τις 14 μέρες προαυλίζεται μόνη της λόγω του κοροναϊού και δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες γιατί δεν έτυχε να έχουμε κάποια εισαγωγή».

Όσον αφορά τα επισκεπτήρια: «Δευτέρα και Παρασκευή έχει το δικαίωμα να την δουν συγγενείς μέχρι και 4ου βαθμού. Αν θέλει κάποιος φίλος της να τη δει, στέλνεται αίτηση στο συμβούλιο της φυλακής, το στέλνει στο υπουργείο και αυτό δίνει θετική ή αρνητική απάντηση. Καθημερινά μπορεί να δει μόνο τους συνηγόρους της».

Ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα είχε στο προφίλ της η 35χρονη

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ πως ενώ οι αστυνομικοί εξετάζοντας τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο της δράστιδος όσο και του θύματος, διαπίστωσαν ότι η 35χρονη ανέβαζε τις ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα, γεγονός που όπως είπε δείχνει έναν άνθρωπο διαταραγμένο.

Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με συγγενικό πρόσωπο της κατηγορούμενης, του είπε ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις σημειώνοντας ότι η επικοινωνία τους ξεκίνησε, όταν ο 40χρονος φίλος της έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος το 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η σχέση του πελάτη του με την 35χρονη ήταν περιστασιακή και μάλιστα μέσα το 2020 δεν έχουν συναντηθεί καθόλου. Ερωτηθείς σχετικά με το αν η φερόμενη ως δράστιδα του είχε πει κάτι για την Ιωάννα και τα μηνύματα που της έστελνε, ανέφερε ότι ποτέ δεν του είχε αναφέρει κάτι για το θύμα, ενώ ουδέποτε τον πίεσε για να συνάψουν σχέση.

Ο «Γολγοθάς» της Ιωάννας – Ακόμα τρεις μήνες στο νοσοκομείο

Σημειώνεται πως η Ιωάννα υποβάλλεται σήμερα στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η καυστική ουσία έχει κάψει το 93% του προσώπου της και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να σώσουν την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας,  μιλώντας στο «MEGA Mag» ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία της 35χρονης που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της άτυχης κοπέλας

Όπως τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, σχολιάζοντας το σενάριο για διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ο κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ζητήσει οτιδήποτε θεωρεί στοιχείο προς υπεράσπισή του.

Ωστόσο, εκτίμησε πως δεν θα προχωρήσει σε σχετικό αίτημα η πλευρά της κατηγορούμενης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Ιωάννα είχε διακόψει από την πλευρά της οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το εμπλεκόμενο τρίτο πρόσωπο.

Για τη συνέχεια, σημείωσε πως το μείζον είναι να βγει στην κοινωνία η Ιωάννα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ενώ χαρακτήρισε αρκετά δεμένη την κατηγορία που βαραίνει την 35χρονη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ