Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για τον «ψευτογιατρό» – Ζητεί πληροφορίες για την αδίστακτη δράση του

Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για τον «ψευτογιατρό» – Ζητεί πληροφορίες για την αδίστακτη δράση του

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί οποιονδήποτε πολίτη έχει να καταθέσει στοιχεία σχετιζόμενα με την υπόθεση του «ψευτογιατρού» να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί οποιονδήποτε πολίτη έχει να καταθέσει στοιχεία σχετιζόμενα με την υπόθεση του «ψευτογιατρού» να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Για τον 47χρονο φερόμενο ως γιατρό, ο οποίος συνελήφθη, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας, απάτης, διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, φερόμενου ως γιατρού, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας, απάτης, διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος, παρακαλούμε οποιοσδήποτε πολίτης έχει να καταθέσει στοιχεία σχετιζόμενα με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στα τηλέφωνα 210-6476183, 210-6476187 και 210-6411111».

«Θα δώσουμε οξυγόνο στον καρκίνο και bye bye» – Ηχητικό ντοκουμέντο
Την ίδια στιγμή, ενα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA σχετικά με την υπόθεση με τον «ψευτογιατρό».

Στο βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS, σύμφωνα με ασθενή που έπεσε θύμα της απάτης, ακούγεται ο 47χρονος γιατρός – μαϊμού, ο οποίος γνώριζε ότι ηχογραφείται, την ώρα που προτρέπει καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει» ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο. «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71%, δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye».

Ο 47χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα» ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ