Μαρκέλλα: Βίντεο ντοκουμέντο με την «κοκκινομάλλα» – Κυκλοφορούσε με τσάντα γεμάτη 50ευρα

Μαρκέλλα: Βίντεο ντοκουμέντο με την «κοκκινομάλλα» – Κυκλοφορούσε με τσάντα γεμάτη 50ευρα

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την 33χρονη κατηγορούμενη που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την 33χρονη κατηγορούμενη που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Βίντεο – ντοκουμέντα που πρόβαλλε εγείρουν νέα ερωτήματα για τη δράση της γυναίκας και για το αν από πίσω κρύβεται κάποιο κύκλωμα αρπαγής παιδιών.

Στο βίντεο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, φαίνεται η 33χρονη να είχε επισκεφθεί κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει όχι ένα, αλλά δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα κινητά αυτά ξόδεψε 1.400 ευρώ.

Τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

Στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί. Μιλούν για έναν άνθρωπο… πολύ άνετο με τα μπουρμπουάρ αλλά όχι μόνο αυτό.

Όπως λένε, σε κάποια φάση η τσάντα της είχε ανοίξει, και αποκαλύφθηκαν από μέσα πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Μάλιστα, την ενημέρωσαν προκειμένου να την κλείσει έγκαιρα και να μην χάσει τα χρήματά της.

Αυτό φαίνεται και από άλλο βίντεο που η γυναίκα φαίνεται σε κατάστημα να… μετράει λεφτά για να πληρώσει, τα οποία είναι πολλά.

Τι λέει ο δικηγόρος της

Πάντως, ο δικηγόρος της 33χρονης υποστηρίζει πως η «κοκκινομάλλα» δεν έχει να κάνει με κανένα κύκλωμα και πως πρόκειται για χρήματα που έβγαλε νόμιμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Κούγιας στο MEGA: Προκαλεί η υπεράσπιση της 33χρονης

Μιλώντας στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος του αδερφού και της μητέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, σημείωσε πως από τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φαίνεται πως η 33χρονη κατηγορούμενη δεν έδρασε μόνη της.

«Τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, με οδηγούν σε μια υποψία, ότι η κυρία δεν είναι μόνη της, ότι αυτό που η ίδια διηγείται δεν έγινε μόνο από αυτήν».

Ο συνήγορος της οικογένειας τόνισε μεταξύ άλλων πως η δράστις ίσως από φόβο δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση. «Είτε από φόβο, είτε γιατί πίσω από αυτήν την ιστορία βρίσκονται σημαντικά πρόσωπα. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι οι απαντήσεις που δημοσιοποίησε ο συνάδελφός μου και οι οποίες προκαλούν την κοινή λογική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ