Υπόθεση Μαρκέλλας: Τα «γυρίζει» η 33χρονη κατηγορούμενη λίγο πριν την απολογία της

Υπόθεση Μαρκέλλας: Τα «γυρίζει» η 33χρονη κατηγορούμενη λίγο πριν την απολογία της

Μιλώντας στο MEGA, η 33χρονη για την υπόθεση της Μαρκέλλας εξακολουθεί να μην αποδέχεται τις κατηγορίες και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να ελαφρύνει τη θέση της

Δύο ημέρες πριν απολογηθεί η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας, τα… γυρίζει. Αρνείται ότι έβλαψε το παιδί και υποστηρίζει το αντίθετο: ότι φρόντισε το κορίτσι επειδή ήταν παραμελημένο.

Μιλώντας στο MEGA, η 33χρονη εξακολουθεί να μην αποδέχεται τις κατηγορίες και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για να ελαφρύνει τη θέση της.

«Δεν έκανα τίποτα στο παιδί…»

«Ήταν παραμελημένη, βρόμικη και με σκισμένα ρούχα. Ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί» υποστηρίζει η ίδια.

Στην αστυνομία ωστόσο φέρεται να ομολόγησε ότι, όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στο μικρό κορίτσι, αλλά ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού. Τώρα όμως φαίνεται πως αλλάζει τακτική προσπαθώντας να «πέσει στα μαλακά».

«Δεν είχα συνεργό»

Η 33χρονη αρνείται την ύπαρξη συνεργού και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού, κάτι που οι διωκτικές αρχές ωστόσο εξετάζουν ενδελεχώς. «Δεν έχω συνεργό, ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τον ανακριτή και αφού έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη σύλληψή της, η 33χρονη τώρα ζητά συγνώμη. «Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο».

Κυκλοφορούσε με τσάντα γεμάτη 50ευρα

Ωστόσο, νέα στοιχεία προκύπτουν για την 33χρονη κατηγορούμενη. Βίντεο – ντοκουμέντα που πρόβαλλε εγείρουν νέα ερωτήματα για τη δράση της γυναίκας και για το αν από πίσω κρύβεται κάποιο κύκλωμα αρπαγής παιδιών.

Στο βίντεο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, φαίνεται η 33χρονη να είχε επισκεφθεί κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει όχι ένα, αλλά δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα κινητά αυτά ξόδεψε 1.400 ευρώ.

Στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί. Μιλούν για έναν άνθρωπο… πολύ άνετο με τα μπουρμπουάρ αλλά όχι μόνο αυτό.

Όπως λένε, σε κάποια φάση η τσάντα της είχε ανοίξει, και αποκαλύφθηκαν από μέσα πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Μάλιστα, την ενημέρωσαν προκειμένου να την κλείσει έγκαιρα και να μην χάσει τα χρήματά της.

Αυτό φαίνεται και από άλλο βίντεο που η γυναίκα φαίνεται σε κατάστημα να… μετράει λεφτά για να πληρώσει, τα οποία είναι πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ