Απίστευτος συνωστισμός σε bar restaurant στη Βάρκιζα

Απίστευτος συνωστισμός σε bar restaurant στη Βάρκιζα

Εις ώτα μη ακουόντων απευθύνονται οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων περί σοβαρού κινδύνου να σημειωθεί νέο ξέσπασμα του κοροναϊού στη χώρα μας, εξαιτίας του συνωστισμού που σημειώνεται στα διάφορα πάρτι και στα νυχτερινά κέντρα

Εις ώτα μη ακουόντων απευθύνονται οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων περί σοβαρού κινδύνου να σημειωθεί νέο ξέσπασμα του κοροναϊού στη χώρα μας, εξαιτίας του συνωστισμού που σημειώνεται στα διάφορα πάρτι και στα νυχτερινά κέντρα.

Το τελευταίο κρούσμα αφορά το bar restaurant Coyocan στη Βάρκιζα, στο οποίο θαμώνες κατέγραψαν σκηνικό απίστευτου συνωστισμού το βράδυ της Κυριακής.

Την ώρα που στις 21 πρώτες ημέρες του Ιουνίου μετράμε 362 κρούσματα κορωνοϊού όταν όλο τον Μάιο, μήνα άρσης της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων, είχαν καταγραφεί 299 κρούσματα, σε bar restaurant Coyοacan στο Θησείο αποτυπώθηκαν απίστευτες εικόνες συνωστισμού το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει πρόστιμα έως και 50.000 ευρώ για επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους κανόνες υγειονομικής προστασία, ενώ έχει καταργηθεί η δυνατότητα λειτουργίας στο διάστημα εξέτασης της ένστασης που υποβάλλει ο οδιοκτήτης.

Το λουκέτο μπορεί να φτάσει έως και τους 3 μήνες σε περίπτωση πολλαπλής υποτροπής μετά την αρχική παράβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ