Απαγωγή Μαρκέλλας: Από την πίσω πόρτα στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Από την πίσω πόρτα στην ανακρίτρια η 33χρονη κατηγορούμενη

Η «κοκκινομάλλα» κανονικά θα περνούσε χτες την πόρτα του δικαστηρίου, ωστόσο η ίδια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης η  33χρονη κατηγορούμενη της υπόθεσης αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη εισήλθε από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο και κατευθύνθηκε προς το γραφείο της ανακρίτριας.

Οπως αναφέρει το Grtimes.gr, η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες και στη συνέχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη της 33χρονης «κοκκινομάλλας» μέχρι τη δίκη. 

Σημειώνεται πως η «κοκκινομάλλα» κανονικά θα περνούσε χτες την πόρτα του δικαστηρίου, ωστόσο η ίδια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ζήτησε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

Διαξιφισμοί Κούγια- Νουλέζα

Παρά τα όσα φέρεται να είπε στην αρχική της κατάθεση ακόμη και για ασέλγεια, η 33χρονη άλλαξε τον ισχυρισμό της, λέγοντας ότι στόχος της ήταν να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι.

Την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του κ. Κούγια και του κ. Νουλέζα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, ανέφερε ότι η πλευρά της 33χρονης πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ωστόσο ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης διαψεύδει το παραπάνω, επισημάινοντας πως δεν υπήρξε καμίοα πρόταση για οικονομική αποζημίωση και πως αν και είχε ζητήσει από τον κ. Κούγια να συναντηθούν, τελικά η συνάντηση ακυρώθηκε από μέρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ