Θεσσαλονίκη: Σε 36χρονη ανήκει η απανθρακωμένη σορός – «Μια άμορφη μάζα έβγαζε καπνό»

Θεσσαλονίκη: Σε 36χρονη ανήκει η απανθρακωμένη σορός – «Μια άμορφη μάζα έβγαζε καπνό»

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι τώρα οι αστυνομικοί φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

Σε 36χρονη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε πρασιά πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η γεωργιανής καταγωγής γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε απανθρακωμένη.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι τώρα οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Οι ακριβείς συνθήκες για το τραγικό συμβάν ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

«Ακούστηκε ήχος πτώσης, μια άμορφη μάζα έβγαζε καπνό»
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά, ενώ το σώμα της, τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται.

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διάφορα χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κ.λπ.» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό».

H αστυνομία έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο, καθώς έκαναν έλεγχο σε στάση λεωφορείου.

«Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την Αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε ο ίδιος περίοικος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ