Βόμβα Κούγια για απαγωγή Μαρκέλλας: Γνωστός επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό

Βόμβα Κούγια για απαγωγή Μαρκέλλας: Γνωστός επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό

«Μου ζήτησε να τα βρούμε».

Νέες πληροφορίες σχετικά με την πρόταση που του έγινε για εξωδικαστικό συμβιβασμό αποκάλυψε ο δικηγόρος της 10χρονης Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του στον Statusfm 107,7 Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα, τον συνήγορο δηλαδή της 33χρονης  και να τα βρουν» όπως του είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος επιμένει πως η πλευρά της 33χρονης «κοκκινομάλλας» του έκανε πρόταση ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά, γεγονός το οποίο όμως αρνείται η άλλη πλευρά. 

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας είχε τονίσει πως όταν τον πήρε τηλέφωνο ο κ. Νουλέζας το Σάββατο του είπε τα εξής:

«Συγγνώμη είχα μια ένταση χθες, θα ήθελα να συναντηθούμε. Μου είπε ότι το Σαββατοκύριακό θα μιλούσε σε μια εκπομπή», τόνισε ο κ. Κούγιας επισημαίνοντας πως μετά από λίγη ώρα ακολούθησε το τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως η επικοινωνία με τον δικηγόρος της άλλης πλευρά συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα.

Τότε ο σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο ίδιος ξεκαθάρισε στον κ. Νουλέζα  πως η υπόθεση δεν επιδέχεται εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Αυτή είναι η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα

Στο μεταξύ η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, τη φωτογραφία και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση. 

Πρόκειται για την: (επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας , γεν. 1987.

Αναζητά τους συνεργούς της 33χρονης η ΕΛ.ΑΣ

Την ίδια ώρα τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητούν οι αστυνομικοί, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της και τη φωτογραφία της.

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής του μικρού κοριτσιού ελπίζουν ότι θα λάβουν πληροφορίες για τη δράση της 33χρονης, αλλά και για άτομα που την βοήθησαν ή βρίσκονταν μαζί της.

Η 33χρονη μετά την απολογία της, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε ήδη στις γυναικίες φυλακές Θήβας.

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι αυτά που έχει πει στους αστυνομικούς η Μαρκέλλα είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της, ενώ η υπεράσπισή της αρνείται ότι υπήρξε πρόταση για χρηματική αποζημίωση προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

«Δεν ήταν μόνη της στο διαμέρισμα»

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της 10χρονης, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η Μαρκέλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα» υποστήριξε ο Χρήστος.

Παράλληλα, το μόνο που εκμυστηρεύτηκε το μικρό κορίτσι στον αδελφό του ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της, γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη» πρόσθεσε ο 25χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ