Κορωνοϊός: Νέος θάνατος στην Κομοτήνη – Στους 191 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Νέος θάνατος στην Κομοτήνη – Στους 191 οι νεκροί

Οκτώ νέα κρούσματα στη χώρα μας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Μια γυναίκα 64 ετών στην Κομοτηνή, έχασε σήμερα την μάχη με τον κοροναϊό ανεβάζοντας στους 191 το σύνολο των θανάτων από τη νόσο Covid 19 στη χώρα μας.

Η γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Κομοτηνής έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει οκτώ νέα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οχτώ κρούσματα εντοπίστηκαν στις εξής περιοχές: τρία στη Ροδόπη, ένα στη Μεσσηνία, ένα στην Αττική, ένα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ δύο είναι εισαγόμενα. Αισιοδοξία προκαλεί το γεγονός ότι κανένα κρούσμα δεν υπάρχει στην Ξάνθη, μια από τις πιο πληγείσες περιοχές στην Ελλάδα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.310, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

730 (22.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.848 (55.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

8 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 61 ετών. 1 (12.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 190 θανάτους συνολικά στη χώρα. 60 (31.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ