Τα χειρόγραφα των «συμβουλών» και τα «φάρμακα» του ψευτογιατρού

Τα χειρόγραφα των «συμβουλών» και τα «φάρμακα» του ψευτογιατρού

Πώς παραπλανούσε τους ανυποψίαστους ασθενείς. Συνεχίζεται η έρευνα για τον ρόλο γιατρού σε ιδιωτική κλινική που εμφανίζεται ως δημιουργός των μοιραίων… «φαρμάκων».

Xειρόγραφα σημειώματα του προφυλακισμένου «ψευτογιατρού», στα οποία συνιστούσε ως «σωτήριες» ουσίες και τροφές, τον ζεόλιθο, το ρηγανέλαιο, το μύρτιλο με ζεαξανθίνη, αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Τα άτυχα θύματά του εγκατέλειψαν, τις θεραπείες τους για να ακολουθήσουν τις μοιραίες παραπλανητικές συμβουλές του.

Στα έγγραφα που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συγκαταλεγόταν χαρτογράφηση των  νεοπλασιών σε 17 μέρη του ανθρωπίνου σώματος και τρόπου καταγραφής  των καρκινικών δεικτών  από ξένους  επιστήμονες τους οποίους ο ψευτογιατρός παρουσίαζε σαν δική του ανάλυση.

Την ίδια ώρα εντυπωσιάζει ότι σε σκευάσματα που πωλούσε σε ασθενείς του o 47χρονος, καταγράφεται στην  ετικέτα το όνομα γνωστού γιατρού σε ιδιωτική κλινική  κι ότι σε αυτόν ανήκει η «πατέντα» του σκευάσματος.

Ο εν λόγω ιατρός  δήλωσε «παραπλανημένος» από τις μεθοδεύσεις του ψευτογιατρού.

Ομως η ΕΛΑΣ επαναδιερευνά τον ρόλο του γιατί θεωρεί  ότι μπορεί να υποβοήθησε την δράση του 47χρονου που οδήγησε στην επιδείνωση της υγείας περίπου 100 ατόμων και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον πέντε.

Σε χειρόγραφο του ψευτογιατρού αναφερόταν το «μαύρο κύμινο», το αντιοξειδωτικό «μαύρο γκότσι μπέρι», το «Ιπποφαές μαζι Σπυρουλίνα» κι άλλες ουσίες ως αυτές που  θα περιορίσουν σοβαρές νόσους.

Εντοπίσθηκε ακόμη σκεύασμα το οποίο υποτίθεται ότι ήταν δημιούργημα της αμερικανικής  φαρμακευτικής εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Genentech που συνιστούσε ο «φυσικός» ψευτογιατρός κι αποτελούσε ευρεσιτεχνία του προαναφερόμενου ιατρού.

Τέλος, στο γραφείο του ψευτογιατρού εντοπίσθηκε χαρτογράφηση των καρκινικών δεικτών και του χρόνου και τρόπου προσδιορισμού τους,  που ουσιαστικά είναι αποτύπωση μελέτης αλλοδαπών επιστημόνων  που είχε ιδιοποιηθεί ο 47χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ