Απαγωγή Μαρκέλλας: Γιατί η 33χρονη ζήτησε μεταγωγή στον Κορυδαλλό

Απαγωγή Μαρκέλλας: Γιατί η 33χρονη ζήτησε μεταγωγή στον Κορυδαλλό

Σημειώνεται πως χτες το μικρό κορίτσι βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από 10 ημέρες και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Την μεταφορά της 33χρονης «κοκκινομάλλας» από τις φυλακές της Θήβας στις φυλακές Κορυδαλλού ζητά ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας με αίτημά του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Όπως υποστηρίζει, στη Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα και ως εκ τούτου θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της 33χρονης.

Ο δικηγόρος της 33χρονης δήλωσε χτες μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως θα παραιτηθεί  από την υπεράσπιση της γυναίκας αν αποδειχθεί πως πίσω από την 33χρονη υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Γιατί κατέστρεψε λάπτοπ-κινητό

«Οσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Οχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους συνεβρέθη ερωτικά.

Σε δομή φιλοξενίας η 10χρονη

Σημειώνεται πως χτες το μικρό κορίτσι βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από 10 ημέρες και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Όπως έγινε γνωστό, η 10χρονη θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, που είναι σε εξέλιξη, για το περιβάλλον της ανήλικης.

Εξάλλου, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φέρεται να φιλοξενείται επίσης σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, όπως αποφάσισαν οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εν τω μεταξύ, ο 25χρονος αδερφός της ανήλικης, ζητά να βρίσκεται κοντά στην αδερφή του και επιμένει ότι θεωρεί πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός από την 33χρονη, ενώ κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Προσπάθησαν να χρηματίσουν την οικογένεια;

Την ίδια ώρα πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις πως πίσω από την απαγωγή της 10χρονης κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων που έδωσε χρήματα στην κατηγορούμενη ώστε να μπορεί να κινηθεί εύκολα και γρήγορα.

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του συνηγόρου της οικογένειας του κοριτσιού, Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε τηλεφώνημα, με το οποίο του προτείνονται χρήματα για την οικογένεια του κοριτσιού, προκειμένου να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι συνήγοροι της οικογένειας της 10χρονης τονίζουν πάντως πως θα φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος.

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας βλέπουν οι αρχές

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας,οδηγήθηκε στις φυλακές της Θήβας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια. Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Η ίδια, όχι μόνο αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αλλά ισχυρίστηκε ότι τα όσα λέει η Μαρκέλλα είναι «φαντασιώσεις».

Η υπεράσπισή της αρνείται επίσης, ότι υπήρξε πρόταση για χρηματική αποζημίωση προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

Οι αστυνομικοί ωστόσο αναζητούν τα άτομα που συμμετείχαν μαζί με την 33χρονη γυναίκα στην απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

«Όταν υπάρχει laptop, το οποίο καταστρέφεται, κινητό, που επίσης καταστρέφεται, δείχνει ότι δυστυχώς δεν φτάσαμε ακόμα στον πυρήνα και έχουμε δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Ανθούλα Ανάσογλου.

Άνθρωποι που βοήθησαν τις Αρχές, μιλώντας στο MEGA, έχουν πει πως στο σπίτι της 33χρονης πήγαιναν και άτομα που οι κινήσεις τους έδειχναν ύποπτες.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι, που είδαμε κάνα δυο φορές. Ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον».

Τα επόμενα 24ωρα η αστυνομία δεν αποκλείεται να προσχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, που ενδεχομένως να σχετίζονται με την απαγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ