«Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»: Αποκλειστικά στο MEGA ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

«Πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο»: Αποκλειστικά στο MEGA ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Καταρρακωμένος είναι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε

Τη σιωπή του έσπασε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης, που μέχρι σήμερα δεν επιθυμούσε να τοποθετηθεί. Μιλώντας στο MEGA, αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητας της γυναίκας, που απήγαγε το 10χρονο κορίτσι.

Καταρρακωμένος είναι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου» λέει στην κάμερα του MEGA.

Σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η μάνα του παιδιού του δεν διστάζει να του δώσει ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της»
«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω».

Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της. Μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

«Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Τα λόγια του πατέρα και πρώην συζύγου της 33χρονης είναι μετρημένα και η απόφασή του, να προστατέψει για ακόμη μία φορά το παιδί του από την αδίστακτη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, πρώην σύζυγό του.

Ακούστε τη μαρτυρία του στο MEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ