Απίστευτος ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον: Τι λέει για τις διακοπές bypass στο Πήλιο

Απίστευτος ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον: Τι λέει για τις διακοπές bypass στο Πήλιο

Ο 79χρονος πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας, το βράδυ της Τετάρτης (1/7) και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα του στο Πήλιο

Ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, αψήφησε την οδηγία του γιου του περί αποφυγής άσκοπων μετακινήσεων και ταξίδεψε μέχρι το Πήλιο.

Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ώρες ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, Στάνλει.

Ωστόσο δεν έμεινε για πολύ στην Αθήνα αλλά κατευθύνθηκε προς το πανέμορφο Πήλιο όπου διατηρεί εξοχικό.

Ο 79χρονος πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας, το βράδυ της Τετάρτης (1/7) και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα του στο Πήλιο.

Βίλα την οποία εκμισθώνει και θέλησε σύμφωνα με την τοποθέτησή του να την προετοιμάσει.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον επέλεξε αυτή την διαδρομή μέσω Βουλγαρίας ώστε να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Βάσω Κυριαζή, αρχισυντάκτριας της Εφημερίδας «Ταχυδρόμος», δεν έχει κυκλοφορήσει καθόλου από την άφιξή του κι έπειτα. Δεν έχει βγει από την βίλα του.

Το εν λόγω σπίτι, χρησιμοποιείται από την οικογένεια Τζόνσον ένα μέρος του καλοκαιριού και το υπόλοιπο διάστημα εκμισθώνεται σε βρετανούς διπλωμάτες.

Ο ίδιος κατά δήλωσή του, υποβλήθηκε σε θερμομέτρηση αλλά και σε τεστ για τον κοροναϊό, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Η κάμερα της εκπομπής LIVE NEWS, βρέθηκε στο Πήλιο, και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους.

Όπως λένε δεν τον έχουν δει στο χωριό.

Συνήθως επισκέπτεται δύο ελληνικές ταβέρνες για φαγητό, κάτι που δεν έχει συμβεί αυτή τη φορά.

Οι κάτοικοι λένε πως αντιλήφθηκαν την παρουσία του εκεί, λόγω των δύο αυτοκινήτων που τον συνοδεύουν, μάλιστα δηλώνουν ήσυχοι.
Η ιδιοκτήτρια της αγαπημένης του ταβέρνας μιλώντας στο LIVE NEWS, ανέφερε ότι πρόπερσι ήταν η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την περιοχή ο βρετανός πρωθυπουργός.

Στη βρετανική βουλή το ταξίδι του Τζόνσον στην Ελλάδα – Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση για τον… απείθαρχο πατέρα του πρωθυπουργού
Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του MEGA στο Λονδίνο, Θύμιου Τζάλλα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης ρώτησαν αν οι εντολές του Μπόρις Τζόνσον ισχύουν και για τον πατέρα του.

Ενώ στη Βρετανία, δεν έχει ξεχαστεί και το παράδειγμα του Ντόμινικ Κάμινγκς, στενότερου συμβούλου του πρωθυπουργού ο οποίος κατηγορείται επίσης ότι παραβίασε τα μέτρα του lockdown.

Οι βουλευτές, αναρωτιούνται αν η δικαιολογία του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον είναι σοβαρή και αν ευσταθεί.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ