Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: ένα επεισοδιακό ζευγάρι

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: ένα επεισοδιακό ζευγάρι

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απαγόρευσε τη παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν κρίνουμε με βάση το πρόσφατο παρελθόν, δεν έχει άδικο...

Το απόγευμα της Τετάρτης, εκδόθηκε η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία απαγορεύτηκε η οργανωμένη ή η μεμονωμένη παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Εκ πρώτης όψεως, ίσως η εντολή να κρίνεται υπερβολική. Όμως, αν λάβουμε υπόψη το πρόσφατο παρελθόν των δύο ομάδων, μάλλον ο Αυγενάκης έχει δίκιο…

6 Δεκεμβρίου 2009

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε 3-1. Όμως, στον περιβάλλοντα χώρο του «Σπύρος Λούης», αρκετά άτομα επιτέθηκαν σε δυνάμεις των ΜΑΤ και αυτές έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν. Μετά από καπνογόνα, μολότοφ και δακρυγόνα, ο διαιτητής διέκοψε το ματς για περίπου μισή ώρα, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

28 Μαρτίου 2010

Περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να προσεγγίσουν οργανωμένα το γήπεδο. Η Αστυνομία αρχικά είχε αποφασίσει να κρατήσει κλειστή τη Θύρα 1 που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους, όμως για να αποφευχθούν τα χειρότερα, την άνοιξε και επέτρεψε την είσοδο των φίλων του Τριφυλλιού. Ωστόσο, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση, σημειώθηκαν συγκρούσεις στους γύρω δρόμους και έξω από τη θύρα 1.

21 Ιουλίου 2011

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και δεν έλειψαν οι «ροκ» σκηνές, με τους οπαδούς των ομάδων να συμπλέκονται, αλλά όχι για πολύ.

17 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και υπήρξε μικροένταση στις εξέδρες, για τις θέσεις που είχαν βρεθεί κοντά οι οπαδοί των δύο ομάδων. Ευτυχώς, το πράγμα μαζεύτηκε γρήγορα και με την επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ.

30 Απριλίου 2014

Ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί για τα Play Offs της Superleague, το παιχνίδι έχει λήξει και μερικοί πιτσιρικάδες μπήκαν να ζητήσουν φανέλες. Οι σεκιούριτι τους απώθησαν, μερικοί «φενταγίν» αντέδρασαν και σε μερικά δευτερόλεπτα, δημιουργήθηκε σκηνικό έντασης και οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν…

8 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι, επιδιώκοντας να συγκεντρώσουν χρήματα για τους πυρόπληκτους στο Μάτι. Όμως, κάποιοι ξέχασαν τον ιερό σκοπό του παιχνιδιού και στο 56′ οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στις εξέδρες, προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας και την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ