Φάτε μάτια – ψάρια… στον καναπέ σας

Φάτε μάτια – ψάρια… στον καναπέ σας

Delivery ψάρι παίζει; Παίζει στα Ψαράκια & Θαλασσινά.

Είναι η εποχή τους. Το σηκώνει το καλοκαιράκι. Τι; Τις μεταγραφές, τα ευρωπαϊκά ματσάκια και τα ψαράκια & θαλασσινά! Όταν μάλιστα μπορείς να τα συνδυάσεις όλα μαζί και αραχτός στον καναπέ σου να μπορείς να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα να αγωνίζεται και να γεύεσαι ψαράκια & θαλασσινά τότε τα έχεις όλα!

Και όταν λέμε ψαράκια & θαλασσινά εννοούμε τα κορυφαία εστιατόρια «Ψαράκια & Θαλασσινά» όπου παίζουν… μεγάλη μπάλα!

Και σου φέρνουν στο τραπέζι σου, delivery φρέσκα ψάρια & θαλασσινά στις ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης.

Αράζεις λοιπόν στον καναπέ σου, βάζεις την τηλεόραση για να δεις την ομαδάρα σου και τρως το φρέσκο ψαράκι και τα θαλασσινά από τους καλύτερους! Κατάσταση για… πολλά γκολ!

Αν τώρα προτιμάς βολτίτσα και μια απίθανη ατμόσφαιρα, να νοιώσεις σαν το σπίτι σου, τότε μπορείς να βρεθείς σε ένα από τα τέσσερα κορυφαία εστιατόρια «Ψαράκια & Θαλασσινά». Σε εκπληκτικούς χώρους με εντυπωσιακή διακόσμηση και μεγάλη σάλα.

Στην Κηφισιά, όπου είναι το πρώτο που άνοιξε και έχει γράψει την δική του ιστορία εισάγοντας στο γαστρονομικό σκηνικό της πόλης το ψάρι, σε εξαιρετικές τιμές.

Στην Βάρκιζα για να συνδυάσεις την ποιότητα στο φαγητό με την μαγευτική θέα στην θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Στο Χαλάνδρι και το παλιό αρχοντικό με αέρα και αύρα άλλης εποχής.

Και στη Γλυφάδα, στην καρδιά της πόλης, στο παλιό Πέτρινο το οποίο ανακαινίστηκε εκ βάθρων για να αναδείξει έναν υπέροχο κήπο που θα γίνει το σημείο αναφοράς της πόλης. Το πιο νέο εστιατόριο για τα «Ψαράκια & Θαλασσινά», με το πειρατικό καράβι να ξεχωρίζει!

ΤΑ ΠΙΑΤΑ

Τι καλό σε περιμένει στα «Ψαράκια & Θαλασσινά»; Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα το διάβασμα…

Τα σπιτικά ντολμαδάκια της γιαγιάς Ελευθερίας σερβιρισμένα με γιαούρτι με μυρωδικά και η μελιτζανοσαλάτα στον δίσκο με τα χειροποίητα ορεκτικά. Να ανοίξει η όρεξη, να «χτυπήσουμε» και κανά τσιπουράκι ή ούζο. Ή και τα δύο… Και κρασάκι έχουμε. Ο,τι τραβάει η όρεξή σας. Και εκλεκτές ελληνικές ετικέτες, αλλά και εξαιρετικά ποιοτικό χύμα.  Λευκό, ροζέ, κόκκινο, ότι επιβάλλει η περίσταση και το γούστο.

Συνεχίζουμε με τις χορταστικές ποικιλίες ψαρικών και τα φρέσκα ψαράκια και θαλασσινούς μεζέδες που μαγειρεύονται σε τηγάνι ή σχάρα αλλά και τις φρέσκιες προτάσεις ημέρας. Μην σου τρέχουν τα σάλια από τώρα, έχουμε δρόμο ακόμη. Ούτε στο… πρώτο ημίχρονο δεν βρισκόμαστε.

Ο κατάλογός μας άλλωστε δημιουργείται από τον σεφ μας με σκοπό να εκφράσει την εποχική διαθεσιμότητα των υλικών και τη φιλοσοφία μας. Μιλάμε για μπαλάρα!

Από τα πιάτα του καταλόγου, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το Κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες & στακοβούτυρο, αλλά και τις μεθυσμένες γαρίδες!

Έχω και άλλα, περίμενε. Το παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο και ντομάτα, τα φρέσκα, αχνιστά και πικάντικα μύδια με ντομάτα και ούζο.

Και το… ματσάκι συνεχίζεται! Με τις διάσημες φρέσκιες κυδωνάτες τηγανιτές πατάτες  μας με μπαχαρικά αλλά και  τα φρέσκα ψάρια λίγων ωρών!

ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Το τελευταίο μέλος της πιο δυνατής ομάδας στην γεύση, «Ψαράκια και Θαλασσινά», είναι το κατάστημα στο κέντρο της Γλυφάδας.

Ο χώρος σε ξεσηκώνει! Σε ένα διατηρημένο, πέτρινο αρχοντικό, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως για να αποκτήσει προσωπικότητα, φως και φιλόξενη αίσθηση σπιτιού. Θα τρελαθείς!

Πραγματικό στολίδι, ασορτί με όλα όσα έχεις την ευκαιρία να γευθείς.

Αυτό που θα σε κερδίσει περισσότερο; Ο κατάφυτος κήπος που σε ταξιδεύει στο νησί των διακοπών σου.

Τι δεν θα ξεχάσεις; Την κλασσάτη διακόσμηση, με θαλασσινές αναφορές, στην εξαιρετική σάλα με το φως να φτάνει σε όλα τα τραπέζια.

Και το… κερασάκι στην τούρτα των εκπλήξεων που σε περιμένει στο μαγαζί της Γλυφάδας, το πειρατικό καράβι που έχει δέσει στον κήπο για τους μικρούς θαλασσόλυκους.

Το κατάστημα της Γλυφάδας προσφέρεται για να παρτάρεις αλλά και για  εταιρικά events με  προτάσεις μενού και τις ετικέτες κρασιών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Ανοιχτά καθημερινά από 13.00 μεσημέρι – 1.00 ξημερώματα

Ψαράκια & Θαλασσινά

Ψαράκια & Θαλασσινά για το σπίτι  θα παραγγείλεις από :

Γλυφάδα, Κύπρου 60   210 8983555

Χαλάνδρι, Κώστα Βάρναλη 5  2106855932

Νέα Κηφισιά, Ιλισίων 27  2106203622

Βάρκιζα, Ποσειδώνος 14  2109654138

Website: https://www.psarakiakaithalassina.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/psarakiathalassina/?modal=admin_todo_tour
Instagram: https://www.instagram.com/psarakia/

Trip Advisor:

Γλυφάδα: https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g562630-d15203245-Reviews-Psarakia_Thalassina-Glyfada_Attica.html

Βάρκιζα: https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g562634-d4818056-Reviews-Psarakia_Thalassina-Varkiza_East_Attica_Region_Attica.html

Κηφισιά: https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g1026500-d6212153-Reviews-Ta_Psarakia_Kai_Thalassina_Kifisia-Kifissia_Attica.html

Χαλάνδρι: https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g562636-d8005369-Reviews-Psarakia_kai_Thalassina_Chalandri-Chalandri_Attica.html

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ