Mundial Live από την αυλή μας

Mundial Live από την αυλή μας

To10.gr ανοίγει την αυλή του και σας περιμένει κάθε βράδυ στις 23:30 για να μιλήσουμε για Μουντιάλ. Συντονιστείτε από το βράδυ της 14ης Ιουνίου.

Το Μουντιάλ αρχίζει. Και to10.gr πρωτοπορεί και δηλώνει δυναμικά παρών στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Από αυτή την Πέμπτη 14 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 23:30, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά την εκπομπή «Mundial Live από την αυλή μας». Κυριολεκτικά, από την αυλή μας.

To10.gr ανοίγει τις πόρτες (και τα… παράθυρα) για τους αναγνώστες του. Ο Γιώργος Χελάκης με τον Βαγγέλη Μπραουδάκη, το δημοσιογραφικό επιτελείο του site και τον… Τσίου, θα υποδέχονται καθημερινά σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ ξεχωριστούς καλεσμένους, θα αναλύουν τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα φωτίζουν αθέατες πτυχές της διοργάνωσης, θα δείχνουν βίντεο και ειδικά θέματα και φυσικά θα κάνουν τις προβλέψεις τους.

Με τον βασικό συντελεστή της εκπομπής, Τσίου, σε ρόλο ειδικού αναλυτή, έτοιμο να σας οδηγήσει στο ταμείο. Με μια διαδικασία που θα ανατρέψει ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Mundial Live από to10.gr

To10.gr ανοίγει την αυλή του και σας περιμένει κάθε βράδυ στις 23:30 για να μιλήσουμε για Μουντιάλ.Ο Γιώργος Χελάκης με τον Βαγγέλη Μπραουδάκη, το δημοσιογραφικό επιτελείο του site και τον… Τσίου, θα υποδέχονται καθημερινά σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ ξεχωριστούς καλεσμένους, θα αναλύουν τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα φωτίζουν αθέατες πτυχές της διοργάνωσης, θα δείχνουν βίντεο και ειδικά θέματα και φυσικά θα κάνουν τις προβλέψεις τους.Με τον βασικό συντελεστή της εκπομπής, τον Τσίου, σε ρόλο ειδικού αναλυτή, έτοιμο να σας οδηγήσει στο ταμείο. Με μια διαδικασία που θα ανατρέψει ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ