Καρίμ Μπενζεμά : Έτσι γιόρτασε τα πρώτα «άντα» (pic/vid)

Καρίμ Μπενζεμά : Έτσι γιόρτασε τα πρώτα «άντα» (pic/vid)

Με πυροτεχνήματα στην πισίνα, μια τούρτα που τον αντικατοπτρίζει απόλυτα και ένα μήνυμα του θρυλικού Μάικ Τάισον γιόρτασε ο Καρίμ Μπενζεμά τα τριακοστά του γενέθλια.

Στα πρώτα «άντα» μπήκε την Τρίτη (19/12) ο Καρίμ Μπενζεμά και δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει με τον δικό του τρόπο την ημέρα των γενεθλίων του.

Εκλεκτή παρέα, τούρτα με αυτοκινητάκι Bugatti, πυροτεχνήματα στην πισίνα της πολυτελούς κατοικίας του και ένα διαδικτυακό μήνυμα του θρυλικού πυγμάχου Μάικ Τάισον συνέθεσαν την ξεχωριστή αυτή μέρα για τον Μπενζεμά.

Η τούρτα – bugatti 

O 30χρονος πλέον στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, θα ολοκληρώσει το 2017 -βάσει των ισπανικών ΜΜΕ- ως βασικός κόντρα στη Μπαρτσελόνα (23/12), σε ένα έτος που πανηγύρισε πέντε τίτλους (πρωτάθλημα, Champions League, ισπανικό και ευρωπαϊκό Super Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), αλλά ο ίδιος είχε μέτρια απόδοση (14 γκολ, 9 ασίστ).

30✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema) στις

Το μήνυμα του Τάισον

«Γεια σου Καρίμ, αδερφέ μου, χρόνια πολλά. Σου εύχομαι πολλά πολλά περισσότερα αδερφέ, πολύ κρίμα που δεν είσαι εδώ μαζί μας», ήταν το μήνυμα του Τάισον από το Λας Βέγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=bD3hdxViA68

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ