Παναθηναϊκός – Xάνει τον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός – Xάνει τον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου, στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Αναντολού Εφές (20:00).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Αναντολού Εφές (20:00).

Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ που είναι σε πολύ καλή φόρμα στη φετινή προετοιμασία, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο ισχίο μετά από μια πτώση στο παιχνίδι με την Παρτιζάν και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός δωδεκάδας.

Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μένει στα… πιτς για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στο Σούπερ Καπ. Τη θέση του στη δωδεκάδα της ομάδας πήρε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Κασελάκης, Ουάιτ, Φλόιντ, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Αναντολού Εφές (Εργκίν Αταμάν): Μπομπουά, Σαϊμπίρ, Μπαλμπάι, Γκετσίμ, Ιλιάσογλου, Γκαζί, Μοερμάν, Τουντσέρ, Μίσιτς, Άντερσον, Πετρούσεφ, Ντάνστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ