Παπαγιάννης : Μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την απόκτησή του

Παπαγιάννης : Μάχη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την απόκτησή του

Δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας κάνει λόγο για ντέρμπι «αιωνίων» για την υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κάνει δεύτερες σκέψεις για επιστροφή του στην Ευρώπη, μιας και η τρίτη προσπάθεια που κάνει να καθιερωθεί για τα καλά στο ΝΒΑ, δεν έχει ξεκινήσει και με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές. Ο ρόλος του με τους Μπλέιζερς στο Summer League ήταν εμφανώς υποβαθμισμένος και σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις δυνατότητές τους με συνέπεια ο παίκτης και το περιβάλλον του να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Παναθηναϊκός έχει στα ραντάρ του την περίπτωση του Έλληνα διεθνούς σέντερ, ωστόσο αναμένεται να δώσει μάχη με τον Ολυμπιακό. Αυτό διότι σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα Walla, ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, Ντέιβιντ Μπλατ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη που αγωνίστηκε στους Κινγκς τη σεζόν που μας πέρασε.

Μάλιστα, είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Παπαγιάννης να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Πόρτλαντ. Έτσι, ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ευρώπη ανοίγει διάπλατα και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα δοθεί μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το ποιος θα του αποσπάσει την υπογραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ