Τίμα: Μένει ελεύθερος; Έρχεται Ολυμπιακό…

Τίμα: Μένει ελεύθερος; Έρχεται Ολυμπιακό…

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει την μηχανή τους στο φουλ της έντασής τους και κοιτούν από κοντά την περίπτωση του Λετονού φόργουορντ.

Μπορεί σήμερα να έρχεται στην χώρα μας ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως υπάρχει πιθανότητα να βρει στον αέρα ολοκληρωμένο το ρόστερ της ομάδας του για τη νέα σεζόν.

Τι εννοούμε ακριβώς; Όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει επαφές με τον Άξελ Τουπάν και το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ένας ρολίστας πολυτελείας που κάνει πάρα πολλές δουλειές στο παρκέ, συνηθίζει να παίζει στο «3» αλλά μπορεί εξίσου να αγωνιστεί ως σούτινγκ γκαρντ.

Και αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία κίνηση των Πειραιωτών για την περιφέρεια. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει δώσει το «πράσινο φως» για τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Κερεχέτα είναι πρόθυμος να τον πουλήσει όπως αναφέραμε χτες, όμως το θέμα είναι τι αντίτιμο θα ζητήσει. Οι Ερυθρόλευκοι επιμένουν ότι δεν πρόκειται να μπουν σε αυτήν την διαδικασία και περιμένουν τον τρόπο που μπορεί να μείνει ελεύθερος για να προσεγγίσει το λιμάνι.

Ένα πάρει λοιπόν την ελευθέρας του τότε θα γίνει παίκτης των Πειραιωτών, καθώς είναι θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι αυτό είναι πολύ εύκολο να συμβεί και για αυτό υπάρχει η πιθανότητα την ώρα που ο Μπλατ είναι στο αεροπλάνο από το Τελ Αβίβ για το Ελευθέριος Βενιζέλος, να έχει ήδη ανακοινωθεί ο Λετονός φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ