Εθνική Ελλάδας – Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Εθνική Ελλάδας – Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA για το 2023, με την Ελλάδα να έχει βατή κλήρωση στην πρώτη φάση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στομ δεύτερο όμιλο με ουρκία, Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία αποφεύγοντας τις μεγάλες δυσκολίες στην πρώτη φάση. Οι 3 πρώτες ομάδες περνάνε στη δεύτερη φάση και διασταυρώνονται με ομάδες από άλλους ομίλους, κουβαλώντας τα αποτελέσματά τους.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί σε τρία «παράθυρα» 2-30 Νοεμβρίου 2021, 21 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2022 και 27 Ιουνίου-5 Ιουλίου 2022.

Στο τέλος της δεύτερης φάσης που θα διεξαχθεί σε άλλα 3 «παράθυρα», 22-30 Αυγούστου 2022, 7-15 Νοεμβρίου 2022 και 20-28 Φεβρουαρίου 2023, οι τρεις πρώτες ομάδες θα περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι όμιλοι της πρώτης φάσης:

Ο όμιλος με τον οποίο διασταυρώνεται η Εθνική είναι ο πρώτος στον οποίο μετέχουν Σερβία Λετονία Βέλγιο και Σλοβακία, κάνοντας σαφώς πιο δύσκολη τη δεύτερη φάση, όχι όμως κι ανέφικτη την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ