Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς «έδειχνε» εξ αρχής Αύγουστο

Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς «έδειχνε» εξ αρχής Αύγουστο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει καλά ότι το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του είναι ο καλός βαθμός ετοιμότητας στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Ο Μαρτίνς έχει ήδη αφήσει πίσω την ήττα από την Γκενκ και συνεχίζει το πλάνο του, που εξ αρχής «έδειχνε» Αύγουστο.

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ αποτελεί παρελθόν και είναι δεδομένο πως o προπονητής των ερυθρόλευκων, έχει να ασχοληθεί με την επόμενη προπόνηση της ομάδας του και όχι φυσικά με την ήττα των πειραιωτών. Τι θα άλλαζε δηλαδή αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς με τους Βέλγους;

Θα έλεγε ποτέ ο Μαρτίνς ότι η ομάδα του είναι έτοιμη αν είχε επικρατήσει της Γκενκ; Όχι βέβαια, δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο. Το σίγουρο είναι ότι στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Και είναι προφανές ότι στο συγκεκριμένο πλάνο το ζητούμενο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι να βρίσκεται ο Ολυμπιακός σ’ έναν καλό βαθμό ετοιμότητας τον Αύγουστο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουν οι πειραιώτες. Θα ήταν αφύσικο για μια ομάδα να είναι έτοιμη αυτή την περίοδο, αρκετές μέρες δηλαδή πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Τα πράγματα για τη Γκενκ ήταν πολύ διαφορετικά καθώς η βελγική ομάδα ξεκινά άμεσα τις επίσημες υποχρεώσεις της κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνά κάποιος.

Σε ότι αφορά λοιπόν τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάντα στο μυαλό του το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν και ο στόχος είναι να εμφανιστεί σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας η ομάδα του Πειραιά όταν θα πρέπει. Και αυτό το «πρέπει» έχει χρονικό ορίζοντα το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των πειραιωτών.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε πράγματα πάνω στα οποία θα δουλέψει το επόμενο χρονικό διάστημα και θα εστιάσει για να βελτιώσουν πράγματα στο παιχνίδι τους οι ερυθρόλευκοι.

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών και είναι δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα μιλήσει και με τους παίκτες του, εστιάζοντας στα στοιχεία που θεωρεί πιο σημαντικά. Η καταστροφολογία πάντως δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό για μια ήττα σ’ ένα φιλικό παιχνίδι και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων έχει ξεκάθαρο πλάνο και πάνω σ αυτό το πλάνο συνεχίζει την δουλειά του. Ένα πλάνο που «δείχνει» Αύγουστο σε ότι αφορά τον ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός δεν θα είναι έτοιμος 100% το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, καμιά ομάδα που κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι, δεν είναι έτοιμη στον συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να «σπέρνει» την καταστροφή για μια ήττα σ’ ένα φιλικό ματς. Η δουλειά συνεχίζεται στους ερυθρόλευκους και ο προπονητής των πειραιωτών είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ