Παναθηναϊκός : Μια χρονιά για… αποδείξεις

Παναθηναϊκός : Μια χρονιά για… αποδείξεις

Από τον πρώτο ως τον τελευταίο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν τεράστιο κίνητρο για να υπερβάλουν εαυτούς εφέτος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις προσθέτοντας στο ρόστερ του και τον Βαγγέλη Σακελλαρίου. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει λοιπόν στα χέρια του μια ομάδα δεκαπέντε παικτών που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή ανάλογα φυσικά με το ρόλο τους.

Υπάρχουν όμως κάποιοι συγκεκριμένοι που έχουν έναν παραπάνω λόγο για να προσπαθήσουν περισσότερο και να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στη διάθεση του Καταλανού προπονητή.

Πρώτος- πρώτος ο Νικ Καλάθης. Πέρσι έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν αποτελώντας τον νούμερο ένα παίκτη του Παναθηναϊκού, από την απόδοση του οποίου ήταν απόλυτα συνδεδεμένη η συνολική εικόνα της ομάδας.

Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα ξανακάνει την ίδια χρονιά, αν θα έχει ξανά την ίδια απόδοση. Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Μπορεί να κάνει και καλύτερη, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ελληνοαμερικανός έχει μπροστά του ένα μεγάλο κίνητρο για να δείξει πως είναι στο κλαμπ των μεγάλων γκαρντ της Ευρωλίγκας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν το πρόσωπο του καλοκαιριού με την απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάει στον Παναθηναϊκό. Εχει τεράστιο κίνητρο για να δείξει πως στον Πειραιά έκαναν λάθος και πως αυτός πήρε τη σωστή απόφαση.

Το θέμα όμως είναι να δείξει τι μπορεί να κάνει και να μην τον… καταπιεί το πρέπει. Εκείνος στον οποίο έχει να αποδείξει πράγματα πάνω από όλα είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Κίνητρο και μάλιστα ισχυρό έχει ο Στεφάν Λάσμε. Στη δεύτερη θητεία του έχει να αντιμετωπίσει το… παρελθόν του και όλα όσα κατάφερε μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ ως το δίδυμο των «ηλεκτρολόγων» κι ενώ τον συνοδεύουν οι αναφορές και τα πικρόχολα αστεία για την ηλικία του.

Να λοιπόν ένα σοβαρό κίνητρο για τον Γκαμπονέζο…

Ο δε Γιώργος Παπαγιάννης, αυτός κι αν έχει μπροστά του την ευκαιρία. Να δείξει πως προφανώς δεν έχει μείνει στάσιμος και πως μπορεί να γίνει ο παίκτης- φόβητρο μέσα στις ρακέτες. Πως το απίστευτο ταλέντο που διαθέτει είναι κρίμα να περιοριστεί στη δημιουργία ενός σέντερ- ξυλοκόπου.

Κίνητρο έχει ακόμα και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Να δείξει στις ευκαιρίες που θα του δοθούν πως ασφαλώς και δεν αποκτήθηκε για να είναι βοηθητικός παίκτης στις προπονήσεις κι οτι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στη νέα του ομάδα.

Πάνω από όλους ο Τσάβι Πασκουάλ, στην τρίτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, έχει μπροστά του την ευκαιρία να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, την οποία θα οδηγήσει στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό το απωθημένο τα τελευταία έξι χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ