Παναθηναϊκός : Διαφορές στον οικονομικό έλεγχο βρήκε ο Παϊρότζ!

Παναθηναϊκός : Διαφορές στον οικονομικό έλεγχο βρήκε ο Παϊρότζ!

Διαφορές στον οικονομικό έλεγχο σε σχέση με αυτά που είχαν πει οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρήκαν οι συνεργάτες του Παϊρότζ!

Σημαντικές αποκλίσεις στα οικονομικά μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου βρήκαν οι άνθρωποι του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες. Πλέον, υπάρχουν διαφορές σε σχέση με όλα όσα είχαν πει οι άνθρωποι της ΠΑΕ στον Παϊρότζ και αυτός είναι ο λόγος που η υπόθεση έχει πάρει καθυστέρηση, με τον Ταϊλανδό να ζητάει παράταση πριν από λίγες μέρες από τον Αλαφούζο.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα συμφωνηθέντα τα πάντα θα έπρεπε να είχαν τελειώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Το θέμα καθυστερεί λόγω της διαφοράς στον οικονομικό έλεγχο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να βάλει 20 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ μέχρι να τελειώσει η όλη υπόθεση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Οι επόμενες μέρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον του Παναθηναϊκού, με την πλευρά του Αλαφούζου, πάντως, να επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η μεταβίβαση θα προχωρήσει κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ