Ο Κλάους από το… Σικάγο

Ο Κλάους από το… Σικάγο

Η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται σε επαφές με ομάδες των ΗΠΑ για τον Αθανασιάδη

Οι τελευταίες δυο χρονιές είναι εφιαλτικές. Μηδέν στο πηλίκο στην Super League το 2016/17 και μόλις ένας τέρμα πέρσι με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ. Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεσμεύεται με άλλο ένα χρόνο συμβολαίου με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζουν και θα βρίσκεται εκτός λίστας ενεργών ποδοσφαιριστών.

Το βαρύ του συμβόλαιο, περίπου στις 600.000 ευρώ, είναι… ασήκωτο για την Μακάμπι που τον έχει ενημερώσει να βρει ομάδα για να φύγει. Με τα χρήματα που παίρνει και τις επιδόσεις του μοιάζει απίθανο. Ο 29χρονος επιθετικός προσπαθεί εδώ και δυο μήνες να βρει άλλη ομάδα αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα.

Οι Ισραηλινοί θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του και για αυτό τον λόγο ξεκίνησαν μόνοι τους επαφές για να του βρουν άλλη ομάδα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι παράγοντες της Μακάμπι Χάιφα, έχουν αρχίσει κύκλο επαφών με ομάδες του MLS, δηλαδή του πρωταθλήματος των ΗΠΑ. Λέτε να γίνει ο Κλάους ο πρώτος Ελληνας που θα αγωνιστεί εκεί;

Στο παρελθόν αρκετοί Ελληνες πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές είχαν δεχτεί προσφορές από την Αμερική αλλά κανείς δεν είχε τολμήσει- για οικονομικούς κυρίως λόγους- να κάνει το βήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ