Η βράβευση του Σιόβα, η πρώτη γεύση Τοροσίδη, Μεριά και ο… Λορένθο

Η βράβευση του Σιόβα, η πρώτη γεύση Τοροσίδη, Μεριά και ο… Λορένθο

Ο Σάββας Θεοδωρίδης βράβευσε τον Δημήτρη Σιόβα, με τον... αρχηγό της Λεγκανές να αποθεώνεται από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

O Δημήτρης Σιόβας φόρεσε για 4,5 σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στους Ερυθρόλευκους, αποτέλεσε βασικό τους στέλεχος και παρότι παραχωρήθηκε στη Λεγκανές πριν από 1,5 χρόνο, συνεχίζει να έχει μόνο φίλους στο Μεγάλο Λιμάνι.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, λοιπόν, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη να του απονέμει τη σχετική τιμητική πλακέτα. Με τον κόσμο που βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, να του αφιερώνει ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σιόβας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Λεγκανές και πριν την έναρξη του αγώνα πόζαρε με τον κολλητό του φίλο και αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη!

Ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο αποτέλεσε ένα από τα… τιμώμενα πρόσωπα της αναμέτρησης, καθώς έως και πριν λίγες εβδομάδες ήταν ποδοσφαιριστής της Λεγκανές. Και ο 28χρονος επιθετικός είχε πολλά να πει με τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του.

ΜΕΣΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, ΜΕΡΙΑ

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να βάλει στην αποστολή και τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιασίν Μεριά, θέλοντας να του εντάξει με το καλημέρα στο σύνολο, αλλά και να τους έχει έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη. Στα οποία θέλει να έχει έτοιμους όλους τους παίκτες του, πόσο μάλλον αυτούς τους δύο, που θεωρούνται «κλειδιά» για τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο Χουάνχο Λορένθο. Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εργάζεται πλέον στη Λεγκανές, στο κομμάτι των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ