Γκρόνινγκεν – ΠΑΟΚ 2-1: Δύο πρόσωπα και ήττα με ανατροπή για τον Δικέφαλο του βορρά

Γκρόνινγκεν – ΠΑΟΚ 2-1: Δύο πρόσωπα και ήττα με ανατροπή για τον Δικέφαλο του βορρά

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν με ανατροπή από την Γκρόνινγκεν (2-1).

Στο δεύτερο φιλικό του, αφού προηγήθηκε αυτό με τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι σαφώς ανώτεροι μέχρι να πάρουν το προβάδισμα με τον Κωνσταντέλια (49′), όμως στη συνέχεια η είκονα τους άλλαξε προς το χειρότερο και ηττήθηκαν με 2-1 από την Γκρόνινγκεν.

Διαβάστε επίσης: Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Θέλει δουλειά, έχει χρόνο…

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος όμως ανέλαβε τον ρόλο του… θεατή, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος τη θέση του πήρε ο Ταλιχμανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ ΕΔΩ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι, με τους Ολλανδούς να έχουν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Οι «ασπρόμαυροι είχαν αρκετές καλές στιγμές με τους Άντρια Ζίβκοβιτς (12’), Ίνγκασον (15’), Καντουρί (22’), και Κουαλιάτα (28’), όμως δεν βρήκαν δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρος και συγκεκριμένα στο 49′ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το προβάδισμα, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πλασάρει άψογα τον Ντε Μπουρ, μετά από ασίστ του Σάστρε.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Σοάρες αστόχησε σε κενή εστία (59′), αλλά και με τον Κωνσταντέλια, που σημάδεψε το δοκάρι. Στη συνέχεια όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε.

Η ολλανδική ομάδα έφτασε στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Ενέα Μιχάι και πλασέ του Ίραντουστ, ενώ στο 85′ ο Ντε Λέου μετά από λάθος του Ταλιχμανίδη οδήγησε την ομάδα του στην ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντίγια, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας και Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ρικάντρο, Τσόλακ.

Γκρόνινγκεν (πρώτο ημίχρονο): Βέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν, (23’ Σβέρκο), Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν.

Γκρόνινγκεν (δεύτερο ημίχρονο): Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, Ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ