Λουτσέσκου : «Κάποιοι παίκτες θέλουν ακόμη δουλειά»

Λουτσέσκου : «Κάποιοι παίκτες θέλουν ακόμη δουλειά»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και το σημερινό (12/7) φιλικό με τη Γάνδη ως μια καλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό με τη Γάνδη στην Ολλανδία, στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε 21 διαφορετικούς παίκτες κάνοντας πολλές δοκιμές.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του ματς τόνισε: «Είχαμε μία μίξη των προσώπων στο σημερινό φιλικό. Δε θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία των αρχικών 11. Κάποιοι έδειξαν καλό πρόσωπο, ενώ δύο – τρεις παίκτες θέλουν ακόμη δουλειά. Ήταν όμως μία καλή προπόνηση».

Για την πρώτη συμμετοχή του Ουάρντα τόνισε: «Είναι το πρώτο του παιχνίδι, είναι λίγες ημέρες μαζί μας. Έχει ποιότητα, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθεί και να καταλάβει κάποια πράγματα. Ήταν διαφορετικός στο πρώτο ημίχρονο και διαφορετικός στο δεύτερο, ύστερα και από τα όσα είπαμε στην ανάπαυλα».

Για το αν είναι στο επίπεδο που θέλει η ομάδα: «Δεν είναι όλα τα φιλικά για συμπεράσματα. Δεν μπήκαμε σε μία διαδικασία με αρχικούς 11. Υπάρχουν άλλωστε και οι συνεχόμενες διπλές προπονήσεις. Ήταν μία καλή προπόνηση σε υψηλό επίπεδο. Κερδίσαμε πολλά όμως αυτές τις τρεις εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ