«Πόκερ» Νταμπίζα για Καμπετσή

«Πόκερ» Νταμπίζα για Καμπετσή

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει «παγώσει» το θέμα του Καμπετσή, για να ρίξει τις απαιτήσεις του παίκτη, αλλά και της Ντόρτμουντ…

Εξέλιξη στην μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή δεν υπάρχει. Ο Νίκος Νταμπίζας θεωρεί ότι πρέπει να πέσει τόσο η πλευρά του 19χρονου επιθετικού, όσο και η Ντόρτμουντ που θέλει ένα μικρό ποσό και ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πάντως, προτείνει μόνο ποσοστό μεταπώλησης στους Γερμανούς και ελπίζει ότι θα καμφθούν οι αντιστάσεις τους. Αν και με τη συγκεκριμένη ομάδα, δεν είναι εύκολο να βγεις νικητής στα παζάρια, αφού έχει μάθει να βγάζει έστω και το παραμικρό κέρδος από τα περιουσιακά της στοιχεία.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχει πάρει αρνητική τροπή η υπόθεση. Ο Καμπετσής επιθυμεί να παίξει στον Παναθηναϊκό και το έχει μεταφέρει και στη Ντόρτμουντ, με την οποία, πάντως, συνεχίζει να προπονείται κανονικά και να δίνει το 100%. Είχε επιπλέον και συζήτηση πριν λίγες μέρες με τον προπονητή του στην ομάδα Νέων, που του είπε ότι αν δεν πάει στον Παναθηναϊκό και μείνει στους Βεστφαλούς, τότε υπολογίζεται κανονικά. Ο Νταμπίζας, λοιπόν, έχει επιδοθεί σε παρτίδα πόκερ και λογικά εξέλιξη για τη μεταγραφή θα παρουσιαστεί πλέον την ερχόμενη εβδομάδα. Γίνεται αντιληπτό, βέβαια, ότι δύσκολα θα προλάβει να πάει στην Ολλανδία για 2-3 μέρες.

Φουλ τακτική

Στο Τίλμπουργκ, ωστόσο, ο Δώνης συνεχίζει την προετοιμασία και η απογευματινή προπόνηση περιείχε τακτική. Το πρόγραμμα ήταν εξαντλητικό, είχε διάρκεια δύο ώρες και περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, αμυντική τακτική, τακτική σε οργανωμένη άμυνα. Και το Σάββατο έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση ο 49χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ