Ρέτσος : «Με έχει στιγματίσει η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού»

Ρέτσος : «Με έχει στιγματίσει η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τη χαρά του που είδε ξανά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε την εμφάνιση των Πειραιωτών κόντρα στην Γκενκ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρέθηκε στη Luminus Arena για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γκενκ, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0.

Ο 20χρονος Έλληνας αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε για τη χαρά του που είδε αρκετά γνώριμα πρόσωπα μετά από καιρό, ενώ σχολίασε την εμφάνιση των Πειραιωτών, δίνοντας έμφαση στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας των Βέλγων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Όταν έμαθα ότι η ομάδα θα αγωνιζόταν εδώ ήθελα να έρθω δίπλα στα παιδιά. Χάρηκα που είδα όλους τους ανθρώπους που είχα να δω τόσο καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει πιο πολύ καιρό προετοιμασία και είναι λίγο πιο έτοιμη απ’ τον Ολυμπιακό, το σκορ στα φιλικά δεν μετράει, δοκιμάζονται παίκτες και συστήματα.

Αυτά τα φιλικά είναι καλό να γίνονται, είδα αρκετή ποιότητα. Με έχει στιγματίσει η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Λεβερκούζεν, δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες, να δείξουν το ταλέντο τους, είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και εύχομαι τα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ